Hadejte? Ucet ve skole ma stale 30 korun, nic nebude :o)
Hadejte... Ucet ve skole ma stale 30 korun, nic nebude :o)
Freya: Klasika - majonéza+kečup+chilli+možná ještě nějaké koření (Tak to alespoň dělám já :)
Sehnat dneska pannu není žádná sranda (max. na severomoravské kandidátce ODS :) , to už člověk spíš sežene dvouhlavého kozla... Mandragora taky není moc dostatkové zboží... :D
Aaaah, obed zadny, ale nadlabnuti na odpoledni pravidelne svacine a dve bagety k veceri, jsem plny, kulaty a spokojeny :o)
hanyZ >> Co já vím, tak mandragora se v českých podmínkách nahrazuje kořenem pivoňky. Zkoušela jsem ho jednou vykopat, ale byla to strašlivá fuška a nepovedlo se mi to :-/ To jen tak na okraj :-)
A majonézu do toho nedávám, dělá neďábelskou pastelovou barvu ;-)
Freya: Ségra má králíka (Nanynku) doma (v paneláku).
Tatarka rockzZz!
Představte si takové velké tvrdé, malinko křupavé hranolky se solí a tatarkou.... ještě dost teplé!
Nemám nic proti tatarce jako takové :-)
tatarka je gud
[08:28:07] * pat slysi: Umbrtka - Nový purpurový den 4:07 @ 256
Tatarka je god!
Freya: Majonéza sic zpastelizuje, leč také zjemní chuť a to se počítá.
Navíc je pak možno ještě přidat hrsť rudého potravinářského barviva :)
ma cenu sem psat co sem mel dneska k obedu?
Tatarka je gut, ale dnes zas zadny obed. Neboli jak rekla Freya... Obedval jsem vzduch :o)
ja sem obedva luncheon meat s bramborama, ale zajimalo by me, kam se podelo to maso :}
jufonka: ty se mi libis, mas stejnej pristup jako ja :o)
srdce na smetane s knedlikem. ale nevim, z koho (ceho) bylo. navic bylo nakrajene na male kusky, tak to ani neslo odhadnout podle velikosti. ale bylo dobry. priste se zeptam, kde ty srdce bero...
Dneska pizza zhltnutá na dvě kousnutí... :-/
Tonik: Že by dodavatel - Aztéčtí Kněží s.r.o. ? ;-)
Srdce je dobré... teda, pokud mohu posoudit podle těch slepičích, se kterými jsem se seznámila v raném věku v polévce od babičky :-)
hanyZ >> pizza... jaká? :-)
Freya: S jakýmsi kuřecím masem, lehce kečupovitá, se sejrem. Rozhodně nedostatečně pálivá:-(
Ja mel dneska taky pizzu, ale takovou velkou :-)