Pouzivam jiz nekolik tydnu Thunderbirda, je fakt v pohode, ale neco novyho by se siklo, protoze TB nema dobrou organizaci casu. Trochu sem testoval:
Eudora - placena sr*
Incredi mail se ani nedostahl
The Bat! - Jo, dost v pohode, ale dost neprehlednej a moc mi nevyhovuje
FoxMail - prej je dobrej, ale je na*
Outlook Express - Docela pohodovej, ale organizace casu neni nejlepsi, vlastne zadna neni. Navic nema moc dobry filtry. Navic virova soustredenost
MS Outlook 2003 - Ten jeste neotestovan, protoze se office 2003 na 64kbps stahuje dost spatne, ale vypada moc dobre, az na ty virove infekce :(
No thunderbird/mozilla mail jsou dobrý. když budu chtít organizovat čas, asi si vezmu Korganizer :)
FoxMail. Nemam si na co stezovat.
Už pár měsíců Operu (Browser + Mail + IRC + RSS + NEWS)
Mě stačí Outlook... Thuderbirda jsem zkoušel a nic moc :-)
ten v mozille ale nifim jak se jmenuje staci mi
Mutt - na konference neznám nic lepšího.
Už skoro rok používam Operu
Ja pouzivam IncrediMail a mam ho velmi rad. Najma, sam mi oznami ze mam postu bez toho, aby som ho otvoril. Je super.
Souhlasim s MAjklsem, KOrganizer rules :]
M2 (Opera).
Ale Thunderbird je IMHO lepsi.
Duso: Už ses někdy podíval, co Tvůj IncrediMail vlastně odesílá? Navíc ho spousta uživatelů ani neumí nastavit (čeština, plaintext,...). Oznámení příchozí pošty i bez spuštění poštovního klienta považuji za samozřejmé.
jj Office Outlook 2003 :-) :-) :-)
Já sice kdovíjak Microsoft nepropaguju, ale operační systém a Office si nenechám ujít
Revealman: Je vidět, že jsi ještě neokusil, jak se pracuje s poštou v jiných operačních systémech. Microsoft je poněkud pozadu.
Na druhé straně jsem ještě MS Outlook 2003 ještě nezkoušel - nemám na čem. Je tam nějaký výrazný pokrok proti umolousanému MS Outlooku 2000?
Ako vidim, budem musiet zmenit postoveho klienta. Ten IncrediMail asi fakt nebude naj... Aky by ste mi odporucili?
lukysy: Nedělej si tady z nás srandu a raději mu doporuč nějakého vhodného mailového klienta.
// Na druhé straně jsem ještě MS Outlook 2003 ještě nezkoušel - nemám na čem. Je tam nějaký výrazný pokrok proti umolousanému MS Outlooku 2000?
sem to v praci prohlizel a prisel jsem na to ze jedinou vyraznou zmenou je ta 3 na konci :-)