Hezký |! Moc :-D
V čem tvoříš obrázky ?
Na Freyu se imho nechytá nikdo... rákosníček je dost drsný (smál jsem se tomu už dopoledne ve škole, když jsem to viděl).
*Čvachta*: většinou se používá MS Paintbrush, nebo Adobe Photoshop... pár exotů využije Gimp ;)
Nípal, tak já jsem exot, jo? :-E Asi jo, :-D
Mareku neboj, nejsi sám:-). No netvrdím teda že dělám grafiku ;-)
Pozor, exot != nadávka ;)
To je jedno, za to mi koupíš pivo. (Já ti pak taky jedno koupím) (-;
MS Paint, to určitě... :-) Používám PhotoPaint.
Adobe Photoshop 7.0 cz rulez.
Navrhuju přejmenování na MS Pain ;-)
Me to v nem bavi mnohem vic nez v nejakym fotositu :)
http://www.zabijak.info/img/my/skyscraper.png
Tohle udelat v photoshopu, by byla teprve bolest. V malovani sem to mel skoro hned :^)
Ypkis: pěěéknýýýý :) bys moh dělat grafiku do transport tycoonu ;) (viz tt-forums.net)
Leda do toho open tt :) Ale na to asi nemam cas :[
Freya: lol, móóć hezký, ty jseš taky koukám pro každou špatnost ;-) TeĎ to ještě propašovat někam do TV nebo novin, a bude sranda :-D
hanyZ: Taky hezký, ale řekl bych že trošku překombinovaný, Freya to má takový, hmm, čistý a jakoby nevinný, kdežto na tobě je vidět ta "špatnost" ;-)
Ale jinak jste oba dobří, a máte moje uznání :-)
lukys: Děkuji. Já se ale nepokoušel s Freyou soutěžit. Nějak mi to tak z některých reakcí připadá;) Kdybych se o něco takového pokoušel, tak bych tomu musel věnovat podstatně více času a snahy. Akorát jsem se pokusil zhomotnit tu tvoji ideu s rákosníčkem, která mě docela zaujala.
Špatnost, to je moje, jsem rád, že je to na mně tak vidět :D
Náhodou, hanyZův Rákosník vládne daleko víc než můj obyčejný, nenápaditý, banální zhulenec :-)
Co nového rákosníčka přihlásit do konkurzu do Southparku?
<HTML>Freya: klobouk dolů</HTML>