sutaz v PHP

dostal som jeden napad:

o tyzden v sobotu (13.11.2004) o 10:00 by sa nainternetovej stranke (ktorej adresu vam poviem ked ju spravim) objavili tri ulohy. Najneskor do 12:00 by ste museli poslat na urcenu adresu riesenia. Ja by som skripty vyskusal a o niekolko dni (zalezi na pocte ludi ktory sa zucastnia a mojho casu :) ) dal na internet vysledky. Chcem len vediet kolko ludi by sa zucastnilo, aspon takych 10, inak sa to neoplati. Ak by bol zaujem velky, mohol by som to opakovat aj kazdy mesiac :).

Dufam ze sa zutasnia aj Sojkovec, Nipal a ostatni PHP mastri :))

----------------------------------
Adresa: phpsoutez.unas.cz
Příliš krátky časový limit.
ok, to este upravim podla narocnosti uloh, to bol len priklad, ides?
Ja ne. V sobotu jsem off. A kdyby v 10 hodin jeste spim :) a navic musim delat sluhu. Takze jsem mimo.

Tomík
Jetě nevim, jestli budu mít čas, 13. je za dlouho
A můžu udělat ctrl-c a ctrl-v ze sourceforge? (-;
Co třeba nějakou odměnu vítězi?
Nešlo by to v SO od 14:00 do 18:00 ? ten limit by byl přijatelnější. nebo jakýkoliv jiný, ale 4 hodiny mezitím minimálně, protože jinak bych musel zadání objevit přesně na začátku a stihnul bych to jakžtakž těsně na konci... ačkoliv, to záleží taky na tom, jaký budou úlohy.

Ale inak dúfáš dobre - zúčastním sa, pokial nebudu v internetovej kavárne Mir@x o sobote pariť Countra.
Asi do toho půjdu, jestli nebudu spát :)
ja bych do toho taky šel
ok, tak od 14:00 do 18:00, ak chcete tak to dam na nedelu (14.11.2004), uvidime ako to bude komu vyhovovat, takze kto ide?
podte vsetci co aspon trochu ovladate PHP, nech je sranda.

ulohy budu tri, dve uz mam vymyslene, sourgeforce.net ti asi nepomoze, ale ak si myslis ze to tam najdes tak mne je to jedno

co sa tyka odmeni neviem, nieco vymyslite

potom ked to opravim napisem do fora, poradie bude na tej stranke, ak by ste chceli mohol by som to opakovat kazdy mesiac (alebo aj 2 tyzdne), len by musel niekto helpnut, neviem kedy by som vymyslal tie ulohy a opravoval to :))
mohla by se udělat jakási tabulka soutěžících a za každé "kolo" by se mu přičítaly body ;)

a taky by se mohlo udělat, že se autoři úloh budou nějakým způsobem střídat. autor by samozřejmě nebral v tom daném kole body.

po několika (třeba dvanácti) kolech (mohlo by bejt každý týden) by se všichni prostřídali (každej by vymyslel a ohodnotil tři úlohy) a vyhlásilo by se nějaké finální pořadí.

pak by se mohli přidat/odebrat soutěžící a jelo by se znova.

co vy na to?
Ale inak dúfáš dobre - zúčastním sa, pokial nebudu v internetovej kavárne Mir@x o sobote pariť Countra.

Ak to malo byť po slovensky, tak "dúfáš" porušuje rytmický zákon
A bude taky cena útěchy? prosím....
vysledky budu ad najhorsieho, cena utechy bude prve miesto v tabulke :))
Wow... to beru ;-)
Stanley: však nejsem slovák, a vím, že moje slovenčina tomu napovídá :)

Mno, jen aby ta soutěž taky někdy byla, snad lacop dodrží slovo a bude to třináctého :)
ok, Nipal mi s tym pomoze a spravil web na ktorom najdete 13.11 (sobota) o 14:00 zadania.

phpsoutez.unas.cz
Tak, tenhle thread jsem se rozhodl trochu vzkřísit. Myslí někdo z vás ještě na soutěž? My se s tím neprfčíme jen tak pro nic za nic ;) Adresu už lacop zmínil - phpsoutez.unas.cz - tam najdete veškeré informace.

Koná se to tedy 13. lisotpadu (13. november, sobota) od 14:00. Ti, kteří odešlou vypracované zadání týž den do 18:00 mailem (adresu upřesním v zadání), jsou zařazeni v prvním kole do soutěže a budou obodováni atd. Co se týče Ctrl+C, Ctrl+V atd... dělejte si to tak, jak je libo, ale neměli byste mít špatný pocit, že nesoutěží vaše mozky, ale mozky jiných lidí. Ta soutěž je (hlavně svými úlohami) koncipována tak, abyste si znalosti PHP skutečně prohloubili.

Bylo by slušné zde aspoň předběžně napsat, kdo do toho půjde.

Kdyby byly nějaké dotazy (nejasná pravidla, nejasná zadání úloh atd.), zítra odpoledne a v sobotu po celý den budu na ICQ 228651478
Ještě bych chtěl dodat - řekněte o soutěži třeba i svým známým, o kterých si myslíte, že by do toho mohli jít ;)

Co se týče cen - ZATÍM jde jen o zábavu a o prohloubení znalostí PHP ;) Leč věci budoucí se mohou měnit... ovšem nic neslibujeme.
Nípal: Budou i nějaké úkoly ve stylu: vypiš hlášku "Ahoj Světe" ? V tom případě bych se možná i zapojil ;D
:D... za pokus nic nedáš ;) Nenutím nikoho do té soutěže... máte ale výhodu v tom, že se nemusíte zapojit, když uvidíte zadání, srabíci... eh, není to ani těžký, ani superlehký... ale člověk, který v tom už týden dělal (+ má nějakou jinou zkušenost s programováním, aspoň dvouměsíční) a dokáže se zorientovat v manuálu, tak by neměl mít problém ;)
A kdyby si náhodou někdo nevěřil a myslel si, že na to nemá, tak ať se stejnak připojí.... Já si také myslím, že na to nemám, že sem v PHP superLAMA a nejspíš prohraju... ale sranda bude...
Taky se zapojim.
Škoda, že v sobotu nemůžu. Hold budu muset počkat na další kolo :-(