Strašnej problém

Potřebuju POMOC!
Mám The Sims 2 originálku (jen za 1699 . . .)
No a potřeboval bych ji vypálit - a nejde mi to
Sem ji hrál asi hodinu a pak mě napadlo že si to vypálím.
Sem zapnul CloneCD a nešlo potom Nero nešlo.Najednou to nešlo ani hrát .
Že to prej našlo nějakej emulativní (emulační tak nějak) software.
Tak sem odinstaloval CloneCD a de to alespoň hrát.
Čím to mam vypálit PLS HELP!
Panenko maria, WAREZAK!

/me se pokrizoval

Vygoogluj.
Záložní kopie ! PRO MĚ !
/me se pokrizoval
Ty uz jsi z toho IRC zblblej co? :o)
Ty zase nedovedes odlisit kvalitni cyberneticky humor od psychopatickych zrudnych vyplodu nervoveho systemu IRC maniaka. Podotykam ze tohle je ten prvni priklad... mno, a navic me nenapada, jak tu jinak napsat action.
s/priklad/pripad, kua fix
Jak to mam teda vypalit ?
Zkus to rucne. Vezmi prazdny CD, vedle si dej to s The Sims a "opisuj" "letokruhy" nejakou letlampu / laserem..

Aneb, www.justfuckinggoogleit.com ...
eh to ani nevim jestli je sranda . . .
No slyšel sem o Clony XXL nebo tak nějak
Daju sa ti subory skopirovat na disk? A co sa tyka toho Clony XXL, mam ho. Ak chces, mozem ti ho poslat na e-mail.
Dobře byl bych moc rád - jinak ohledně toho kopírování to sice jde ale když to vypálím (zkoušel sem to na CD-RW) tak z toho ani nespustím hru.
Možná bys mi do toho mailu mohl přidat i tvuj stručny navod na použiti
revealman@centrum.cz
udelej .iso fajl, a pak to vypal
iso, simply clever :}
Už som ti to poslal...
2Pat: a jak se to dělá ?
Revealman> v neru to naklikas
Hele - jednoduše - pravidůp the sims 2 je, že nejede když maš nainstalovany CLONE CD.... takže, NAINSTALUJ CLONE CD, CLONE XXL, VYPAL TO PřeS TO a ODINSTALUJ OBě CLONIdla . A JE HOTOVO (aspon me to tak de)
Pat neni takova sranda, ma to tri * tech ochran.
Udělej to Alcoholem 120
Já jsem viděl hezké řešení: iso se strčily na disk a naemulovaly jakýmsi softem cdromky, ktere obchazely ty zmíněné ochrany. Jinak klony cd dělám v linuxu příkazem dd.
MzM: Používej raději readcd.
Kit, ten stejně používá /dev/cdrom, tak co...
MzM: Jasně, ale readcd má lepší ošetření chybových stavů média. Kromě toho se dá slušně parametrizovat.
2Tonda:Alcoholem to taky nejde - vychcaný
Zkopči to na disk a pak vypal
Tady názorně vidíme, jak dopadne poctivý uživatel, který si koupí legální software... Svět je nespravedlivé místo :-/