Ahoj ,potřeboval bych radu. Doma mi nefunguje internet. Vždycky, když zapnu InetrnetExplorer, zobrazí se: Instrukce na 0x00fa1d05 se odkazovala na paměť na 0x00000000 Paměť nemůže být read.Klepnutím na tlačítko OK ukončíte program. Chcete-li program ladit, klepněte na tlačítko storno.
Co s tím?
http://anti-ie.mirrda.net/
Zkusit něco jiného, je to chyba inte*net explo*eru.
Toto chování je u MS*E klasické.
Skús Operu, Mozillu alebo nejaký iný web-prehliadač.
Klasicky Explorer aj tak nikto neodporúča používať (väčšina vírusov je vytvorená práve tak, aby sa dostala cez Internet Explorer)
MSIE != internet. Zabal pocitac a odvez ho zpatky do kramu, rekni jim ze nejses zpusobily to vyuzivat.
"POMOC POMOC ROZBILA SE MI IKONKA MSIE NA PLOSE NEMAM INTERNET TISIC MESICNE V HAJI HELP HELP"
Pfujtajxl.
Ypkis> s takovou te zachvilu nebude mit nikdo rad xD
Aspon mi daji pokoj a nebudou odeme vyzadovat podobny nesmysly :)
po tobe nikdo nechce abys odpovidal, ja reaguju jen na <|>oviny xD
>ypkis
hahahaha to se se zase jednou zasmál. Měl bys děkat profesionálního televizního baviče na nově typu Petr Rychlý, či Novotný.
To sou trosky s inteligenci pod bodem mrazu. Ja delam amaterskeho bavice na wz foru a to mi zatim ke stesti staci.
>> Paměť nemůže být read
Tak to mi něco připomíná. Je to crash MSIE, který je naimplementován přímo v něm, viz http://pit.wz.cz/crash.html . Funguje však jen na MSIE bez novějších záplat. Řešením je záplatovat MSIE nebo přejít na jiný browser.
tohle mi připomenulo jeden dotaz:
» Kdo je to generál Failure a proč mi pořád čte disk? «
Generál Failure? Neni to ten, co vedl USA do valky proti Saddamovi? :)
Nefunguje mi e-mail! Outlook hazi chybu pri spusteni!?! :o)
BFU by nikdy neřek "hází chybu" :D
Nainstaloval jsem si Mozillu a všechno je v poho.
Tohle by si měli přečíst všichni, kteří používají IE:)
Elis: <vtip class="laciny">Ti právě většinou neumí číst...</vtip>
Každý se někdy dozví o něčem lepším, jde o to jestli dříve nebo později.
Ještě takovej detail, jak se dají vymazat již navšívené stránky z navigační lišty?
Vymzáním historie. Nastavení > Možnosti Internetu > Vymazat historii