Ypkis: Máš recht. Ty sekretářky jsou hrozný debilové. Všechny bych je nakopal do prdele:)
Sice zadnou neznam, ale dyz rikas, ze mam recht, taky ty nepochybne taky.
Nípal:
c) třetí skipina sama pro sebe - Ypkis :)
Pat: např. stahováním cracků apod. havěti ;)
Ypkis: Umři!
hanyZ: :D
Říkal jsem, že je tady někdo lama? Neříkal, tak mě ne... ;)
Jen jsem v podstatě řekl, že jsou tři druhy lidí:
a) ti, co neví, co je virus a ani neví, co je antivirák
b) ti, co používají antivirák, což jim žere výkon, ale mají jistotu, že nemají virus
c) ti, co nepoužívají antivirák, nezatěžuje jim tedy výkon, a dokud jim něco nezformátuje disk, tak jsou bez starostí, protože se s nějakýma virama nemusejí vůbec zabývat
Ypkis: může být program, od kterého jsou zdrojáky veřejně přístupné, nezavirovatelný, nenapadnutelný, nehacknutelný? Odpovím si sám - nemůže. To je jedno moje proti, co se týče Linuxu. Virus se ti na něj nedostane, protože se nevyplácí pro něj viry psát - víš proč? Sekretářky mají Windows :/ Ale virus pro Symbian je jednou z prvních vlaštovek ;) Troufám si tvrdit, že DO ROKA přijde doba, kdy bude i na tučňákovi antivir nezbytný.
Pat: Copak já vim, co na tom kompu děláš? :)
To by napred musel byt nezbytny kdekoliv jinde.
OPAKUJI, jak by se ke _MNE_ mohl dostat virus, prosim at mi to nekdo osvetli
"Outlook pouzivaji jen debilove co potrebujou antivira", pomyslel si Ypkis.
Toho dne byl tak blízko k pobavení, jako ještě nikdy předtím...
s Ypkisem je sranda, vzdycky pride zacne nadavat.. nekdy na nekoho vytasi nejakou pro me nezapomenutelnou hlasku. aspon se tady nenudime a mame koho nesnaset xD
trochu doplnim hanyZe:
d) ti, co používají antivirák, což jim žere výkon, ale nemají jistotu, že nemají virus
neco z IRC:
* yp zurive lesti banovadlo a diva se nenavistnym pohledem na halogena
* yp vytasil banovadla
* yp ho zacal okazale lestit
<yp> banovadlo*
* pat tasil nicivy pohled
<pat> yp zab ho
<pat> :)
* yp prask madder po tlame
:o))
#ibryle @ efnet, hlavne nas nenavstevujte xDDDD
trochu doplnim #lamu:
Doplnils Nípala, ne mě
Pat: Neboj. Sice mám humor docela rád a snad bych o sobě mohl říct i to, že jsem tak trochu veselá kopa, ale přeci jen mám rád svůj klid ;)
Toho dne byl hanyZ tak blízko k pobavení, jako ještě nikdy předtím... imho
Asi taky budu na seznamu ignored, ale to me ani tolik nemrzí.... já jsem spokojenej s Northonem 2003, připadá mi to zbytečný nemít antivir.
honza> aha, takze tobe pripada zbytecny kdyz ti neco zbytecne papa vykon? ttpj :)
no, tak jsem lama a je to skvělej pocit!
:-)
Ypkis> nerekl ale myslel sem si to :}
Spíše bych řekl, že honzovi.wz.cz připadá zbytečný, když mu něco zbytečně nepapá výkon. Co konečně dává všemu smysl!
Alespoň tak jsem to z jeho příspěvku pochopil.
Pat už tady značně nebezpečně mystifikuje i na jeho poměry známého mystifikujícího lišáka. Nebo jen nepozorně čte?
Furt lepčí, než když mi pak papá výkon několik virů. A ty pak nepapaj jenom výkon ale taky obsah harddisků, to jim moc chutná.
To Pat: Testovals nekdy vykon pc s antivirem a bez nej ? 3d mark ....
Kdyz mas na koplu vira tak ti to zpomaluje pc daleko vic nez antivir !
A vir se ti tan dostane dost v pohode pokud nechodis jenom na wz a seznam :)
Phantom> mno tak me prosimte rekni, _JAK SE ME DOSTANE NA KOMP VIR_. pokud nejses naprosty idiot tak vira nechytis, na vyjimky (imho).
furt nekdo buzeruje ze chytnu vira v pohode ale nikdy nerekne _JAK_. ptam se po nekolikate..