Avg

Dopadnul bych jak vy XD

Jinak moje negativitaa je podlozena, moje nazory muzes poprit, vyvratit, ale urazky nikam nevedou... zlost si nepotrebuji nijak vylivat, cerpam z ni silu XD

A ja to nedelam jen tak, u vetsiny veci na to mam fakt ponekud radikalnejsi nazor.

Tvoje omluva je zbytecna, ale diky.
Ypkis: Pamatuju si, jak jsi zalozil Cosmos a tam bylo nekde napsane, ze jsi jej napsal v cely notepadu. To jsem te strasne obdivoval, ze dokazes napsat stranku v kodu. Ja jsem byl jeste FrontPager. Pak jsem te litoval, jak te "Sesadili z trunu" Cosmosu. Cele jsi to vymyslel a oni se na tebe vysrali. Pak jsi myslim delal jeste nejakej jinej mag, nez Cosmos - myslim, ze Tomorrow, nebo tak nejak. To jsi mi pripadal strasne v pohode.

Ted - kdyz uz jsi vyspel, tak mi pripadas jako... rekl bych... Radek Hulan (sorry, rADo). Mas svuj nazor, ten vsem vnucujes a to je vse. Ne, ze bys je se svym nazorem jen obeznamil, ale doslova jim ho cpes.

BTW, HardCabba z Cosmosu uz dost znam, Casto klabosime na ICQ a pomahame si. Spolupracujem. Tim jsme v IT lepsi a lepsi. Co, kdyby jsi spolupracoval s nami, coby "Starými brachy z WZ®"?
A neodepisuj, prosím, "ICQ SUX".
Eh? vysrali? ja odesel dobrovolne, nechapu tuhle famu. Uz me to proste omrzelo, jen sem to chtel zkusit. V Tomorrow sem delal jen design.

HardCabb? toho znam..

Jinak ICQ nenavidim (ano, radikalni, ano, vnucovani). Rad pokecam, prijd na IRC. #ibryle na efnetu .. www.mirc.com, stahnes, /server efnet.xs4all.nl, /join #ibryle .. jsem kazdy den nekolik hodin a nebo si najdi najky webgateway, treba chat.efnet.org TUSIM, imho to je podobne ale tohle je blbe, holt vygoogluj.

Radka Hulana neznam, a svuj nazor prosazuju jen tady, zkousim co to s tou komunitou udela, je to spis takovej socialne-inzenyrskej experiment, snad se na me ted nenaaserete, esi to vubec este jde :>
S tim ICQ pozde, jestli chces, muzu to ale i zduvodnit :)
mno abych Ypkisa uvedl na pravou miru, je to dobrej kluk kdyz zrovna nepostuje chujoviny na wz.cz/forum :} kdyz se ho na irc na neco zeptam rad poradi, nenadava me do debilu ani do niceho jinyho. tady ho nepoznavam, ikdyz je fun to cist (taky proto to pise) xD z cosmosu ho nesesadili, predal me to pac ho to nebavilo. pochopil sem proc a poslal to dal. na tomorrow nikdy nemel hlavni podil, byl tam jen jako spoluautor. nevim, tady na wz nejak vlci.. xDD
Pat: To by vysvětlovalo vše. Že by na Ypkise WZ vysílalo nějaký negativní vlny?
Sis všecy urážky mohl nechat pro sebe. Ypkisy/Ypkisi je to samé, je to "cizí" jméno, je to pak úplně jedno, jaké je tam i. Je mi úplně fuk, když mi někdo napíše příjmení jako Lee ale jako Pichael... Ypkidy? Jak ti to jako zní. Urážej sám sebe a kroť se! Nevim, co mas proti vsemu. Ypkis neni vubec spatny clovek, kdyz se umi krotit. Bohate nam bude stacit, kdyz tu nebudes nikoho urazet. Klidne si tu prosazuj sve nazory, ale na to, jak nadavas je neuveritelny.
Mno, asi jsem se spatne vyjadril, ale komoleni meho mena me docela vadi, asi stejne jako tobe Pichael :] Cizi neni, je MOJE a ja urcuju jak ma vypadat, nehlede na to, ze to urcuje pravopis a takovy blbosti, takze to zarucene jedno V ZADNEM PRIPADE NENI. Je to proste podle vzoru muz.

sXmax: Negativni vlny? A co treba subradiacni endoprotezni generator cernych der implantovany do neuronoveho mozkomisniho termomoku s glukozovym boosterem elektrodynimickych neuronovych stimulaci na bazi stepeni kationtu jablecne stavy uzavreny v cokoladovem mikrokosmu?

.. Stejne pravdepodobny. A nevysvetluje to tudiz zhola nic, odvolavam se na muj posledni odstavecek v minulem prispevku :)
Dobře, jestli mi dá profesorka špatnou známku za skloňování svého jména, dám jí k soudu...hm, je mi to jasný :×)
Lee zni nahodou vic kool, akorat se to jinak vyslovuje...
Ypkis: Jo, jenze on se jmenuje Le.
To me taky doslo, jen rikam ze v tomhle pripade to nejni na skodu. A prijd na IRC.
z #ibryle de strach... xDD
tak na #metal.cz, esi ho to utesi :) nebo staci /msg yp hi a muzes kecat online rovnou se mnou, odpoved do nekolika sec :] .. http://chat.efnet.org/ vlezes sem, napises nick, klepnes login, chvilku pockas a pak /msg yp hi a jedes.
Mam tu krasnou vyhodu, ze jsem si precetl cele vlakno najednou.
Jenom mi to potvrdilo par nazoru:

Ypkys je nekonecna lama (nepredstavitelne lamovity a navic arogantni).
Ypkys je neschopny prijimat cizi argumenty a nazory (da se pochopit misty, ale ne u vseho). Mimochodem, Ypkysy, Tvuj Imaginarni Ignore List (TIIL) se rozsiruje tak, ze budes brzy igrnorovat vsechny krome Pat. Ypkys je pravdepodobne docela inteligentni a o to vetsi skoda je, ze je zcela nevhodný pro zivot, protoze je satanista a ma mnoho nevhodnych povahovych rysu (z cehoz vyplyva, ze je pravdepodobne take psychopat ...). Ypkys si mysli, ze je neskutecnej machr. Nastesti jsou toto klasicke rysy puberty a je mozne, ze az Ypkys nebude takovy pubertak, tak bude relativne normalni.

Pat: Pokud o tom nevis, viry se k lidem obvykle dostavaji tak, ze ti lide otevrou zavirovany soubor. A mimochodem, nejsi druhy nick Ypkyse?, obcas se tak chovas, ale jinak jsi lepsi.

Nejkrasnejsi Ypkysovy výroky:
<karantena>
*Firewall nepouzivam, a to mam verejnou IP.
*Antiviry pouzivaji jen lamy.
*Outlook pouzivaji jen debilove co potrebujou antivira :}
*IMHO stahovanim PI*OVIN.exe/scr/pif/bat a chozenim na XXX weby pres MSIE a pouzivanim spyware aplikaci. Coz je pro tyto vylizanecky denni rutina.
*Mozilla je sice open, ale i pro viry.
*Me taky donutil, sulda.Verejna IP, zadny firewall, zadny antivir, zadny vir, 10-15 hodin dene online aktivne na netu.
*Ja nic neriskuju.
*Kazdopadne na tohle forum chodim z nudy a taky se procvicit v obhajobe nazoru.
* Firewall jsem pouzival rok a pul, pak mi doslo, ze je mi k nicemu. Antivir jen rok. Hackovat pocitace s windows je docela paradoxne tezky
* Jsem snad lamer? Ne.
*Kdyz stahnu neco pochybnyho, napred to vycheckuju f3 v ttlcmd, obcas de i neco vycist
</karantena>
atd.

=>Chce nam ukazat, ze opravdovej machr (on samozrejme) si ubrani sve Windowsy (!) proti cemukoli holyma rukama. Tim a vubec vsemi svymi vyroky se na profesionalni urovni nesmirne srazi. A kdyz uz nema, jak hajit sve nazory, zacne pouzivat vulgarismy. A vubec, tohle snad ani neni nutne komentovat.

<pointa>To, ze nekdo neni odbornik pres pocitace prece jeste neznamena, ze je blbej. To by pak museli byt blbi skoro vsichni. A pocitace jsou dulezite, ale nejsou nejdulezitejsi, nejsou smyslem zivota. Pokud si nekdo tohle mysli, tak by mel popremyslet o navsteve psychologa(iatra)</pointa>

lama != debil
Ypkys = ne, nechci zypkysovatet

Mimochodem, Ypkys je podle me zdroj negativnich vln na WZ foru. A mozna, ze je necim nakazeny, kdyz nepouziva antivir a proto se tak chova.

A to jsem si myslel, ze zvladnu se vsemi lidmi vychazet v dobrem... :-))
Adamsonek... pockej si hosanku par minut, sesmolim ti odpoved :>
tesim se a cekam
*Mam tu krasnou vyhodu, ze jsem si precetl cele vlakno najednou.* -> bezva

*Ypkys je nekonecna lama*, vida, hnedle s urazkama. mno, snad se pochlapis. Mimochodem, nevadi ti, ze ti budu rikat debyl? nevadi, bezva. (taky ses me neptal). Stejne ti tak nebudu rikat, pod moji uroven. Tady bych si dovolil jeste jeden latinsky citat: proprium humani ingenii est odisse, quem laeseris - je vlastni povaze lidske nenavidet toho, koho jsme urazili

*Ypkys je neschopny prijimat cizi argumenty a nazory (da se pochopit misty, ale ne u vseho).* .. aha, nejaky priklad? jedinej PODLOZENEJ pravdivej argument co jsem neprijal?

Predevsim, nejsem satanista, to jen svedci o tvy zabednenosti a neznalosti, zadruhe, muj imaginarni ignore list je pro osobni ucely, aby se zabranilo plytvani mym casem, nic vic. Relativne normalni z hlediska individui jako ty nebudu nikdy.

Jak si psal patovi, bylo to sice pro nej, ale takle nekde uprostred (bylo asi tim ze to ctes postupne), si na to dovolim zareagovat. Ptal se, jak se to dostane k _nemu_. Spousti pat snad zavirovany soubory? Tezko..

Moje vyroky, souhlasim s nema porad. Pro ff zrovna vcera byl novej sploit, esi sis nevsiml, to stejny i msie. Ja mam proste nejradeji operu, i dyz ff ji zacina dychat na zada. Porad, bohuzel, malo funkci a stelovani. Sice je to open source ale takovej hekr zatim nejsu.

Ze windows ubranim holou inteligenci je proste fakt, zadne machrovani, proste fakt. Hackni me, zaviruj me, a priznam porazku. Navstivim jakykoliv link co mi das, klidne ti dam mou IP, i email, ktery tu bezak uz publikuji. Muzes to zkouset vecnost.

*lama != debil* nihil novi sub sole, prirozene, souhlasim, zase si to pletes..

Jestli ti to nedoslo, antivir ma potirat ty nebilogicke parazitni formy zivota, nikoliv pocitacove, jestli se to tak da rict.

Takze snuska nesmyslu opeprena urazkama a zaslepenou soudnosti, jako vzdy. Satecek.

Jo a zkoumani softu v binarni podobe neni zadnej kumst.
>>hnedle s urazkama
Rikam, ze pro me oznaceni lama neni urazka. Urazel bych Te jinak.

>>jedinej PODLOZENEJ pravdivej argument co jsem neprijal?
Zkus se podivat nahoru.

>>Ze windows ubranim holou inteligenci je proste fakt, zadne machrovani, >>proste fakt. Hackni me, zaviruj me, a priznam porazku. Navstivim jakykoliv >>link co mi das, klidne ti dam mou IP, i email, ktery tu bezak uz publikuji. >>Muzes to zkouset vecnost.
Ja mam delat tyhle veci? Na to nemam cas ani chut.

>>Relativne normalni z hlediska individui jako ty nebudu nikdy.
Hm...nevim, co k tomu mam rict...napodobne.

>>Spousti pat snad zavirovany soubory? Tezko..
Kdyz vi, ze jsou zavirovany, tak je to pochopitelne.

>>Moje vyroky, souhlasim s nema porad
Jeste aby ne. Ale je to spravne. A zjednodušuje to situaci.

>>Jestli ti to nedoslo, antivir ma potirat ty nebilogicke parazitni formy >>zivota, nikoliv pocitacove, jestli se to tak da rict.
no comment

>>Jo a zkoumani softu v binarni podobe neni zadnej kumst.
Zalezi na tom, co chces zjistit a s Total commandrem, no nevim.

Jinak samozrejme, ze az to budu cist pozdeji, prijde mi to trochu spatne vyjadrene, ale to je mi jedno. Ale diky, na WZ jsem predevsim kvuli Tobe.
Nejakej konkretni? rikal sem konkretni :]
A este jedna vecicka, kdyz neumis prokazat opak tak to nevyvracej, je jen placani do vetru. Ja ti k tomu dal dokonce prilezitost.
adamson> nemel sem vir leta, neni na tom neco divnyho? anglicky emaily od znamych mazu? proc asi? rekni me jeden zpusob ja _JA_ muzu dostat vir. JEDEN JEDINEJ realnej. bud tak laskav. rad si to vyslechnu, mozna, ze me na neco chytis, pak priznam jako chlap porazku a opustim pole. (mozna xDDD)
Ypkis: ? a tu IP SEM klidne dej, jestli chces, ale s nicim nepocitej.
Pat: Odebiras nejaky casopis? Jsou lide, od kterych se nebojis otevrit exe soubor? Odebiraji nejaky casopis oni a maji stejne nazory na antivirovou ochranu?
Je mi blbě, končím.