Rikam, konkretni argument, u ktereho jsem neuznal pravdivost. Sup s nim. Tak najednou mas cas a chut? Nebo slepe doufas ze me nejaky tvuj zastance v zachvatu nenavisti hackne?
adamson> casopis neodebiram. je jen jeden clovek od ktereho se nebojim otevirt exe soubor - Ypkis, nikdy by mne vedome nedal nic skodliveho. zadny casopis neodebira, ma stejny nazor na antivirovou ochranu jako ja.
Pat & Ypkis:
K zamysleni: JAK muzete vedet, ze NEMATE na svych PC viry, kdyz je neotestujete antivirakem? Nemuze se dostat... Ona je vubec IT oblast zaludna v tom, ze NIC neni nemozne. Prohlednout zdrojak F3jkou v TOTALCMD povazuju za dobry vtip, ale zkus to nabidnout v zamestnani jako levny antivir :-)
AD Counter-Strike:
Zkousel jsem to hrat, zjistil jsem, ze me to nebavi. Ani trochu.
JE pravda, ze to hraje hodne blbcu. Vim o cem mluvim, jelikoz v mem malem mestecku Klasterci nad Ohri je pomerne rozlehla Ethernet & Wi-Fi LAN (WAN?) citajici stovky PC a je tedy logicky, ze on-line hry bezi fakticky non-stop a ty lidi znam. Jsou to povetsinou tupy hovada, BTW take maji nazor, ze antivirak a firewall je k hovnu a diky jim byla parkrat cela sit uplne zahlcena virama a cervama (Blaster, Sasser atp.). No alespon ze to ISP (tedy pana Oudu) donutilo k vymene switchu za lepsi, diky nimz je ted mozny lepe kontrolovat tok dat na siti a rychle odhalit a odpojit zdroj nakazy.
A jaxem rekl, nebudu se dal uz hadat.
Sojkovec> prisel #lama, rekl to stejny co ty (o virech na nasich kompech), nejak nas postupem casu dokopal k tomu abysme si projeli hdd nod32-em, nenasel nic, toho soudim, ze nejsu nakazenej. sit ste meli zahlcenou virama kvuli tem co hrajou cs :)
Ypkis:
Takze proti mně by jsi se ubranil svou inteligenci, ale ostatnich se uz bojis? Ale ono se k tve IP lze dostat docela jednoduse, takze se musis bat stale, i kdyz ji sem nedas.
>>zastance
:-)
Konkretnich argumenu, ze antiviry nepotrebuji jen lamy tu bylo dost.
Pat:
A Ypkis otevira exace od koho? Pocitam, ze jen od Tebe a vsechen software si vyvijite sami.
Sojkovec:
Counter-Strike mě taky vůbec, ale vůbec nezajímá. V tom vlákně jsem reagoval pouze na tvrzení, že ho hrajou jenom idioti.
Čvachta:
A nyní, snad jako první, se pokusím poradit Čvachtovi:
Postup k nastavení testování příchozí pošty v AVG 7.0:
1. Otevři si Avg Control Center.
2. Měly by se ti zobrazit karty jednotlivých modulů. Klikni pravým myšítkem na Kontrolu pošty a klikni na jedinou položku z submenu - Vlastnosti.
3. Zobrazí se obecné nastavení. Někde uprostřed by mělo být rozbalovátko (pravděpodobně s vybranou položkou Doplněk AVG pro MS Outlook). Rozbal a vyber Obecný E-mail Scanner.
4. Zpřístupní se tlačítko Vlastnosti doplňku. Klikni na něj.
5. Nyní je tu skutečně mnoho možností na změnu. Někde to tu bude. Doporučoval bych směřovat pozornost na záložku Servery. Tam vytvoř nový server tlačítkem Nový a někde tam všechno nastav.
Jak se znám, pravděpodobně je toto návod k něčemu úplně jinému, než jsi chtěl. A nebo jsi tohle věděl a chtěl jsi pomoci s konkrétním nastavením, V tom případě promiň. Toť vše. A ještě se zkus zeptat tady:
http://www.viry.cz/forum/viewforum.php?f=2&sid=07400fb57f2aafcea3858b3698a4756f
A ve Grisoft FAQ mi připadá zajímavé toto:
FAQ/
Kontrola pošty/
Kontrola posty na stanicich/
Ruční vytvoření serverů pro kontrolu pošty - SSL komunikace
A do budoucna:
V zájmu zlepšení kvality příspěvků a zamezení zbytečných flameů nebudu reagovat na příspěvky, které si to nezaslouží.
adamson> tvoje prispevky si to nezslouzi, ale aspon je s tebou legrace :}
:-)
nabizim alternativu k alternativam
unava...koncim
Pat: Mas to ty to ale stesti... Ale vono se tak dlouho do dzbanu chcije, az .. uz si nevzpominam, jak konci to prislovi... :)