tipnout zvuk

neznate nakej program pro delsi tipnuti zvuku z exe souboru
ja nevim... co treba zaznam zvuku? ;-)
to sem skousel je tam strasne slabe zvuk a to ho mam ve win na max ale jde to zesilit pres ten prg ale je to pak hnus ble
no nesmis to zesilit moc, jak to prebudis, tak je to v haji
Z exe souboru? všelijaká data jsou uložena v exe souboru na konci, jako tzv. resource. K prohlížení (a možná, že i k extrakci) těchto dat se např. velice hodí program Resource Hacker (ne, není to žádná černota, je free, hledejte googlem).
tak sem si nainstaloval ten resource hacker a po dekodovani exe souboru mi to nikde neukaze ze tam je hudbu , kterou bych chtel vytahnout ? neznate este neco jinyho nebo poradte s timto ?
ono to nefunguje na vsechny exace. krom toho se mi zda nejaky divny, ze by v exe byla hudba
Nípal:

Resource Hacker je fajn. Sám jsem s ním překládal několik programů.
No, ten Resource Hacker nie je až taký super. Dokáže otvoriť len *.exe a *.dll súbory. Ja napríklad nemôžem zohnať program, ktorý otvorí súbor s koncovkou *.res, ktory je pouzity v hre Pizza Syndicate.

Skús ešte programy eXeScope a Restorator.
.res? ten by moh jít normálně otevřít v microsoft visual studiu ;) Ovšem je dost možný, že .res je tak používaná přípona, že každý si jej dělá po svém :/

taky se mi nezdá hudba V exáči... spíš je někde jinde. :/
2 Tonik: je to exe soubor a po spusteni se mi spusti video pc hry a na konci videa je skvela hlaska a tu bych potreboval nak vytahnout, ale evim ako ji vytahnout ?
Pokud je to primo v EXE, tak to zkus tim ResHackerem. Jinac by to slo jen lama-zpusobem, totiz pustit si Zaznam zvuku a prehrat to :-)