záhada k zbláznění

Zajímalo by mě, když se někoho zeptám, co má za prohlížeč, odpoví, že rozhodně ne IE. Vždy něco jako Mozilla, Opera.... Zajímavý, že na statistice mých stránek je 80% přístupů z IE. Záhada :-)
tak se pta tech 80%
Spis tech 20%, hrdy rusky matematicky Einsteine.
Dost velka nahoda...
*tak se ptas tech 20%

nj :)))))
Žádná velká náhoda, ale dlouholetej zvyk všech pasivních internetářů. On jim stačí k surfování IE, protože ani dodnes nevěděj, že jako Mozilla nebo Opera existuje.
Aj mne ukazuje na mojich strankach 80% IE. :)))))))))))))) Ja ho priamo nenavidim...
(sorry ze pisem bez diakritiky)
I LOVE IE
>Pat: Veď počkaj keď dostaneš vírus cez IE. Potom som zvedavý, ako ho budeš mať rád. Radšej použi iný prehladač.
<HTML>Ja IE take pouzivam lec jsem za to ze vsech stran odsuzovan :)</HTML>
ie je nejlepsi prohlizec, kde jinde najdes takovy vychytavky jako zpet, vpred. taky je tam VBS, bez toho bych se neobsel nikdy.
>> Zajímalo by mě, když se někoho zeptám, co má za prohlížeč, odpoví, že rozhodně ne IE. Vždy něco jako Mozilla, Opera.... Zajímavý, že na statistice mých stránek je 80% přístupů z IE. Záhada :-)
treba si nastavi jineho user-agenta...

btw vedeli jste, ze tlacitka vpred a zpet (ten text) se tam dal jenom provizorne s tim, ze "pak se to nejak pojmenuje"
Robíš si srandu?
zpet, vpred su vychytavky? Ja ich mam v Mozille s ktorou som na 200% spokojny.
[No Offense]
Tak to si asi ešte Operu, Mozillu alebo iný prehliadač stránok. Funkcie späť a dopredu sú všade. Ja používam Operu a oproti IE má viac výhod ako nevýhod. Má oveľa viac funkcií ako IE. Tiež som donedávna používal IE a nechcel som prejsť na iný prehliadač. Potom som počul, že väčšina vírusov je tvorená práve tak, aby prekĺzla cez IE. Tak som skúsil Operu. A bola to pravda. Odkedy ju používam neozvala sa mi ani jedna hláška s vírusom. Preto tiež nikomu neodporúčam IE. Ak používate IE, tak skúste aspoň na taký týždeň použiť niečo iné.
Já používám teď hodně dlouho FireFox, z toho však jen týden online. Je perfektní, ale stejně se mi zdá, že IE je malinko rychlejší.
IE mam skrz naskrz zavirovany takze pouzivam Firefox ten je tedka asi nejlepsi, jedina nevyhoda je, ze hodne amaterskych webmasteru optimalizuje stranky primo jen na IE (jako to popisujou v kazdy prirucce pro zacinajiciho web programatora, samej IE, IE, IE, ...) takze se nekdy blbe zobrazujou - ale libi se mi otevirani stranek v panelech, ...
Já mam Mozillu. Jediný co mě na ní štve, že v IE moje stránky vypadaj o hodně lepčejší. Taky mam hodně problémy s češtinou.
Já mám IE a Operu. Vyberu si vždy, který chci použít.
Já nemám IE moc rád.
Firefox rulezz
2honza: "v IE moje stránky vypadaj o hodně lepčejší."
- to je IMHO tvoje chyba (myslím tím při tvorbě stránek)

"Taky mam hodně problémy s češtinou."
- to asi nebudou problémy tvoje ani prohlížeče, ale toho, kdo na stránkách nemá uvedené kódování...
jáí vim... dělal jsem je, když jsem měl IE, pak jsem změnil IE za Mozillu a....
si snad každej může používat, co chce, ne? nesnášim lidi, co akorát kritizujou... mně IE docela vyhovuje. a vy si používejte, co chcete.
Tu nikto nikomu nič nezakazuje, ale len radí !
A kritika musí byť, lebo nemôže byť všetko naj.
#$#@%$#^$&^$$ piste bez ty diakritiky kua, tohle se neda cist.
Ypkis: Když neumíš číst česky, tak sem nelez! A jelikož nemáš nic společnýho s WZ, tak už tuplem ne. Nikdo tu na ty tvoje výplody chorýho mozku neni zvědavej (až na Pata samozřejmě).