instalace win

Mám takový problém. Mám 120 GB disk na němž mám vytvořený 100GB ntfs oddíl a na něm nahraná data o které nechci přijít, na tento disk chci nainstalovat win98, ale pokaždé když naběhne instalátor vyhodí to tuhle hlášku:
Zpráva SU0013
Systém Windows 98 bude nainstalován pouze v případě,
že spouštěcí jednotka je formátována jako spouštěcí
oddíl systému MS-DOS. Pokud je spouštěcí jednotka
formátována jako systém HPFS nebo NTFS, musíte před
spuštěním instalace vytvořit spouštěcí oddíl MS-DOS.
Další informace o vytvoření spouštěcího oddílu MS-DOS
naleznete v dokumentaci k počítači.

Nevím jak to udělat aby tam tomu ten oddíl ntfs nepřekážel a já to mohl nainstalovat bez toho abych ho musel smazat, nevíte někdo pls co stím?
Vim.
sakra .. pardon že to tu mam 2x ale spadlo to a já myslel že se to neposlalo...
Format. Jinac to asi nepujde. W89 a NTFS nejde dohromady. Z W98 lze sice NTFS svazky cist, ale w98 na NTFS provozovat nejde. Muzes akorat zkusit vytvorit v tom zbyvajicim mistu oddil a w98 do nej instalovat, jestli si to da rict. Ale pochybuju vo tom.
Já nechci mít win98 na ntfs ten ntfs oddíl je jen úložiště z daty win sem chtěl instalit těch zbývajících 20gb ať si udělají oddíl jaký chtějí oni, takže to tedy nijak nepůjde bez toho abych přišel o data na tom oddílu ?
jestli máš nainstalovanej ještě nějaký systém, který podporuje ntfs, tak připoj ten MS-dosový a na NTFS naformátovaný disk, a prostě: dej na ten disk všechna data co chceš a potom ho naformátuj nejlépe na FAT32(pozor protože budeš ten oddíl muset rozdělit, takže to není moc dobrý nápad, protože win98 podporuje pouze FAT32 a FAT.)
Pavel: při instalaci win98 by tam ten oddíl neměl bý vůbec vidět ten ntfs ne ? mám pro w98 vytvořený oddíl fat32 a instaluje je na něj, ale jinak číst z toho ntfs můžu to jo ale problém je že je nemám kam zálohovat jinak bych to takhle už dávno udělal potřebuji to nějak aby to šlo bez toho abych musel smazat ty data, jestli sem to teda zprávně pochopil jak si to myslel.
AFAIK jdou Win98 instalovat jen na primární oddíl msdos a ne na logickou jednotku.
Johny: No však ten fat32 oddíl pro ně založen jako primární
Swem: jaj, máte pravdu. A co tak "format D: /FS:FAT32"?
Pavel: To je úrávě to, čemu se chce vyhnout
Ak máš tých zvyšných 20 GB naformátovaných na Fat32, tak najlepšie bude vymazať XP, potom namiesto neho nahrať Win98 a do NTSF WinXP.

Alebo si zožeň od niekoho druhý čistý HDD a prekopíruj naň svoje dáta. Potom ten svoj môžeš naformátovať.