Problém s FrontPage

Ahoj.
Snažím se můj web, který jsem prvotně vytvořil v Publisheru, předělat ve FrontPage, ale mam problém. Kdyš vytvořím stránku a uložím si ji na disk tak se mi uloží v C:\Documents and Settings\Dokumenty\My Webs a zároveň se mi tam uloží složka "jméno stránky"_soubory. Ta složka obsahuje obrázky,které jsou použity na stránce atd. Jenže,když pak stránku překopíruji na web i s tou složkou tak se mi obrázky neukáží. Viz např. http://www.sanchez.wz.cz/calyptratus.htm
Nevíte v čem by mohl být problém?
A druhý problém mam s odkazy. Sice jsem si četl návod na těchto stránkách,ale nějak jsem tam toto nenašel nebo nepochopil. Když přiřazuji hypertext normálně přes pravé tlačítko tak se mi otevře malé okno s uloženými stránkami (C:\Documents and Settings\Dokumenty\My Webs ), takže jen kliknu na stránku a dole na řádku se objeví např. ankety.htm , ale když se pak na ten hypertext kouknu znova tak tam je C:\Documents and Settings\Dokumenty\My Webs /ankety.htm a na webu mi to pak nefunguje. Viz již zminovaná stránka. Dá se to udělat jinak než jen vypisovat adresu http://www. atd ?

Děkuji

Ps. Jak jste jistě poznali tak se jedná o začátečnický dotaz, tak prosím odpověd psát pokud možno jednoduše ;-) Díky
www.jakpsatweb.cz
V publishery sa ti všetky obrázky a pod nastavovali pod linku, zatiaľ čo FrontPage vyžaduje inú zložku pre obrázky. Skús to všetko prerobiť na správnu Linku.
A jak by ta správná linka mě la vypadat? Vůbec nevím. Díky moc
Zkus relativní adresu místo absolutní, tedy ne C:\Documents and Settings\Dokumenty\My Webs /ankety.htm, ale jen ankety.htm. Navíc bys v cestě neměl používat oba druhy lomítek, nejlepší je /. A vůbec nejlepší je skouknout www.jakpsatweb.cz a napsat stránku ručně v jakýmkoliv textovým editoru (např. Poznámkový blok, PSPad atd..). Ty ti tam nebudou doplňovat tu adresu.
Prostě když si něco uložíš v kořenovým adresáři a chceš udělat odakz na soubor třeba v adresáři strom, tak musíš napsat cestu strom/soubor.html. Fakt si přečti www.jakpsatweb.cz, je to opravdu dobrý začátek, je to tam srozumitelně, no a pokud chceš zůstat u FrontPage, tak je tam k tomu i manuál.
Kup si knizecku o HTML.
jj vejdes se do tri stovek a budes v pohode.
No a nebo www.jakpsatweb.cz
s FP byly dycky problémy! Ale bude to asi tím, že tam máš pořád nastavenou cestu C:/.........blablabla.../bla/žvásy.gif

potřebuješ jenom tu bla/žvásty.gif
zvasty.gif ;-)
a je to tu zase! co z toho plyne? že diakritika sux xDD
diakritika rulezzz :-)
tjn ale ne v pojmenování souborů potřebných pro web :-)
no to je myslím celkem jasná záležitost. Tam není o čem diskutovat.. Ale v textu používám zásadně diakritiku, když zrovna něco nepíšu přes IRC
OK
Už mam problém vyřešen.
Dík