FastClip betatest

* FASTCLIP BETATEST
URL: http://fastclip.zabijak.info/ [ja vim ze to neni na WZ ale nece se me registrovat, nebijte me ]


Presne pred mesicem jsem zapocal VELMI intenzivni (zadny hry, zadna televize) vyvoj teto utility, ktera prinasi nove moznosti pro praci s clipboardem. Vycet hlavnich funkci je na strance.

Co potrebuju jsou betateteri, kteri by me nahlasili vsechny bugy. Pridavam si do databaze jejich email. adresy a pocet bugu/napadu ktere prinesli. Az bude program hotov (tak cca. 5-8 mesicu), vsichni betatesteri obdrzi verzi zdarma, ti nejlepsi i nejaky ten $, jelikoz to bude shareware. (urcite se najde nakej svetaznalec co se bude ptat na cenu, ta bude, rekl bych, $30 - je to hlavne urceny pro zahranicni trh.) Zatim mam jen #lamu :)

Takze esi ma nekdo zajem, staci sem postnout email, stahnout to, a psat me na ypkis@zabijak.info nebo ypkis@rulor.com bugreporty. 'spadlo to' je mi k guvnu, potrebuju vedet presne KDY a presne zneni error. hlasky.

A nez mi zacnete nadavat ze to nefici, stahnete a nainstalujte si vsechny knihovny, ale vetsina Windows je ma inbuild. Jo a je to jen pro Windows :]]
laco papay,
laco.papay@gmail.com alebo
laco.papay@centrum.sk
Ok, senduj bugreporty, dojmy a napady.
Jo a ty knihovny se instalujou tak, ze se daji do slozky system ve slozce s widlama, do slozky s programem ale nekdy taky staci :)
Heh, "znicte hacky a carky...", "znicte krtka..", nic proti, zajimavy napad.
Je mu jedno jakou cestinu zkopiruje? A co prevod kanji do latinky? (-;
Proste odstrani diakritiku. Hodi se to dyz neco pastujes na IRC, neco pises kamosovi v USA ale uz to mas s diakritikou, posilas neco emailem... treba me se to docela hodi.
Nova homepage betatestu: http://www.fclip.com/czbetatest/
jé du se svézt :-)))
kdo chce betatestovat tohle:
http://majkls.wz.cz/gs/
Majkls> ja ne :}