ahoj..
nevi, nekdo, jaxe dela ten dynamickej obrazek, jako maj SMS brany?
treba eurotel: http://www2.eurotel.cz/sms/SMSGWChargingClient?action=image
jestli jo, tak mi sem pls hodte kod.. budu vam moc vdecnej..
Hej, a ve foru o PHP je stejnej dotaz, a ja na nej i uplne stejne odpovedel :) A to sem tohle cetl az potom :)) Inu, asi je tedy odpoved jasna :)
pěkný.. ale.. to neni moc presna odpoved.. je videt, ze si lama..
ne.. to zas ne.. akorat se mi v pul na pulnoc nechce prekladat.. :-\
Jo, ale lamy se zastanu...
Pečení holubi do huby nelétají,.. .Neřekl si přesně jaký obraázek chceš, co na něm má být, kam ho chceš, takže není zřejmé co přesně použít. Ale i kdyby bylo, pochybuju že pro tebe někdo bude vymejšlet kód (zvlášť 24.12. kolem půlnoci...). Prostě sme tě odkázali na informační zdroj...
Jestli chceš něco v češtině, zkus interval.cz, tam se na tohle téma tyk myslim někdy psalo...
odpuste moji namyslenost..
dekuji za odkazy.
Pája: "pěkný.. ale.. to neni moc presna odpoved.. je videt, ze si lama.."> ja jsem lama protoze... odkazuji na manual? heh, lol, rofl, lmao :o)
měl jsem chuť okořenit fórum několika vulgárními výrazy na adresu Pájíčka, ale omezím se jen na lol :D
#lama: co je lmao? to neznám... nebo to má bejt lamo?:)
Elis> laughing my ass off :}
Elis: jak rekl Pat. Kdybys nekdy nevedela podobne vyrazy, tak Google rad poradi (define:lmao)
strycek gogol vsechno vi rad nam deti poradi.. :)
Pája je dement, nevšímejte si ho..
Pája: proc je dement? Reknes to o nem jeste jednou a uz ti nebudu radit. Fakt miluju debily, co jen nadavaji tem, co pomahaji, nebo nic nedelaji.
#lama to zni jako vyhrozovani.. :D bude te zalovat, nebo jeste hur, REKNE TO MAMINCE! xD
#lama: opravdu zajímavý.. to nemuzu nadavat sam na sebe?
Pája: promin, uprimne se omlouvam, pred tim, nez jsem si sem sednul jsem si dal par piv, prezral sem se a cumel na film, takze sem byl mimo a "Pája" jsem cetl jako Pat, sry...
#lama: pohoda.. jo.. a sory za tu lamu.. #lamo.. :-P
a vztahy se urovnavaji... xD
zajimave, tema se jmenuje nevim jak to popsat a je na nem celkem dost odpopvedi... ta psychologie cloveka je fak divna... ehm, to asi patri jinam lol :))
podle googlu:
OMG>> Object Management Group
až někde dole je Oh My God
zkuste někdo vygůglovat "Oh My God"... jako prvni se objevi tohle:
http://yamara.com/junk/xl970512.html