Nahrávání filmů z PC (avi, mpeg) do videa?

Mám takovej malej problémek. Mám graf. kartu GeForce 2 z výstupem S-Video na televizi. Do televize se dává euroscart (je to vlastně redukce do něhož ústí s-video z PC a 2x cinch zvukový). Tak mě tak napadlo jestli nepůjde nahrávat na video záznam z PC.

Videorekordér má 2x scart AV1 a AV2 (všechno samice). Takže tu redukci scart co strkám do televize, jsem vrazil do AV1 a z AV2 další scart kabel do TV.

Pustil jsem něco v AVI, signál (video i zvuk) přes videorekordér do televize v pohodě šel. Pak jsem zapnul nahrávání a byla chvíle napětí ...

Výsledek = NIC (modrá obrazovka)

Tak jsem se chtěl zeptat, zda nemá někdo s tímto zkušenosti. Jestli není potřeba nějakej dekodér a pod.

Je mi jenom divný, když signál přes video jde, tak proč se nic nenahraje na videokazetu.

Díky moc, Petr
mno, podle mejch zkusenosti tak AV1 ma vest do televize, na AV2 se pripojuje druhej zdroj obrazu ( satelit, DVD,...). Koukni se do manualu k videu (jestli ho mas) jak se pripojuje satelitni prijimac, a podle toho pripoj ten pocitac
Zkoušel jsem to i přehodit (to jsem před tím zapoměl napsat), to nešel signál vůbec do TV, jen se tam zmíhaly všelijaký barvy.
To znamená že a je správně, jen podle mého soukromého typu bude chtít přinutit video, aby nahrávalo z tý scartky = prolézt menu u videa. A mělo by to makat...
Majkls:

>> To znamená že a je správně

To jsem nepochopil. Co jako? Že jsem přehodil scarty a zmíhaly se tam barvy je ready?
Záleží na typu videa, náš Philips přenáší scart 1 na programu AV1, scart 2 na AV2 a vstup z kamery na AV3......zkus se na to mrknout.