Mám 50 pozvánek, kdo jěště chce?
Je pravdou, že seznam je takový historický krám. Ten antismam je tak kvalitní, že mi chodí "pouze" 2 zprávy denně.
"proc je seznam oproti google stara tatrovka?" - Protože byl "zkonsruován" daleko dříve.
Cha cha chaáááá.. už mi to funguje ;)
Takže kdyby někdo chtěl, může si založit třeba Gmailí farmu...
Najde se nejaka hodna duse, ktera mi posle pozvanku na gmail? Predem diky ;)
Jmeno: Jaroslav
Prijmeni: Salivar
E-mail: cipino@centrum.cz
Ono už to nechce jméno a příjmení? Chmmm...
Cipino: Poslal jsem...
Cipino: Za málo.
Freya: Už jsem jednu udal. Kiškiš :)
A už jich mám jenom 49. Rozešlu ještě 7, a najdu onu kýženou konečnou otázku ke konečné odpovědi ...
"Kolik pozvánek na gmail zbývá hanyZovi?"
"42"
hanyZ, jestli chces pomalu dospet ke kyzene odpovedi 42, muzu ti trosku pomoct .) Posli mi jeste jednu pozvanku. Jestli to jde tak dikes.
pripdane jiny email: cipino@hotmail.com
Cipino: Sice by ses teď imho mohl pozvat sám, ale proč ne? Posláno na cipino@hotmail.com :)
K nalezení konečné otázky zbývá 6 pozvánek !
hanyZ: mozna jsem se mohl pozvat sam, ale chtel jsem te zbavit toho bremena ;)
Dikes.
Tak koukam, mam 50 pozvanek. Takze muzu rozdavat :-)
Bych taky rozdával, ale nemůžu se tam dostat. :( To napíše Loading a pak už jen bílou stránku a dole Hotovo :(
btw kde se tam ty pozvánky posílaj ?
prečo ich mám práve ja vpravo hore ?:-(
protože to je po novu
vlevo pod menu
Proč už mám tak málo pozvánek (jen 48) ? Já je chci zpátky. Rozmyslel jsem si to :´-(
ahaa už sem to našel .. hmm 50 .. ani neznam tolik lidí s netem :-)
hanyZ: Jestli chceš, můžu ti dvě poslat. Sice mi pak zbudou jenom dvě, ale ani s nima nevim, co budu dělat ;)
Já má jenom tři..Jak to zvýšit?
milster: Bezva. Posílejte mi všichni své pozvánky. Chci jich mít jakožehrozněmoc. (smajlík-hamoun) Až jich shromáždím tak 1000, začnu je rozesílat jako spam :D
Weirdman: Imho mají padesát pozvánek jen ti, kteří mají gmail-konto trochu delší dobu nebo si ho zaregli do určitého data (?) Já ti kdyžtak potom šestnáct sedmnáct pozvánek do foroty pošlu;)
Co jsem pozoroval, tak dnes jich padesát dostal každý. Já jich mám momentálně 98. :o)
Každý kromě mě :( Ne, že by mi chyběly ;)
Já už jich mám taky 50 ks...
A ještě jedna věc na gmailu se musí ěnkde povolit pop3 nebo tak ? nemůžu se tam zaboha přes pop připojit pořád login failed a přitom údaje mam podle helpu