Indický Lakiny, nejlepší je jak se nakonec členové skupiny fotí s těma křovákama:)
Schizofrenie je v tomhle světě normální stav mysli. Jen se podívejte kolik existuje vztahů mezi objekty v tomhle světě (nejen hmotnými). Schizofrenie ukazuje skutečnou tvář světa - jeho složitost, komplexnost i zdánlivou rozporuplnost. Je to ukázka co se stane když se vztahy mezi objekty přetíží a dají vzniknout unikátní entitě (v tomhle případě unikátní >= originální). každej je v něčem dobrej a v něčem ne. Když tyhle svoje vlastnosti vyhrotíte a konfrontujete, jste na pokraji schizofrenie.
P.S.: Asi nejsem normální že píšu takový příspevky:o
Nekecej, jedna je z Práglu, druhá ze Svitav!
Ty tvoje kámošky, co sem psaly?
Ale teď si vážně odporuješ:)
Já myslela, že počkáme na Tonyinu odpověď, a pak se uvidí :-)
Netřeba, trpím taky schizofrenií a poznám svůj druh:))
tonya: fakt k tomu nemám daleko, na střední jsme dělali psychotesty )jen běžnej výzkum), a nějak nestačila stupnice (silně labilní, překročil jsem ji o 18.68 bodu)
freya: To odněkud znám, z nějaké reklamy....e-banka? ;)
goddard: nee, e-banka je "nemusis, nemusis!" "nic, proste nic" je imho nejaka cistici vodicka "klín a klír" nebo tak neco - ale nevim, na tv se nedivam
freya: kosmetika? nepoužívám, já používám vnější výživu;)
tom: myslel jsem že je to odpoveď na tu otázku kolik platíte...
Freya: predbehlas me o dve minuty, to je uz trochu moc, nemyslis? (asi uz mi to nejenom pomalu mysli, ale i pomalu pise. ach jo. to je to zkouskovy...)
tonik: sorry za toho toma
goddard: aha, to bylo na me ;-) vpoho
lol tonya
------------============= NIKY SE VRACI =================------
VOL.3
LOOOL
No nic. Tonya už asi odešla. Škoda, neměl jsem čumět na Ace Venturu. Ale zas Cannibal Corpse a Hammer Smashed Face byl hukot! ;D
btw hanyzi "(---.adsl.dial-up.cz)" tak teda adsl nebo dial up :))?
Proc kdyz pise myto.cz nejake tema, tak maji chybu uz v nadpisu?
Co proti mNě máte?
lol protoze sou to tvrde holky co hrajou mafii, a jak sou tvrde mafiozky, tak nemaj cas se ucit cesky treba
:}
Přestaňme se pomlouvat, přestaňme se podezírat, přestaňme se hádat a začněme se chovat jako kultivovaní lidé České a Slovenské národnosti.
Já nejsem žádná Niky a konec!
Co takhle se usmířit!
ad hanyZ: Máš moc hezký retro webovky!
ad Freya: Maluješ sice strašidelný věci, ale maluješ je hezky!
ad lama: Čestina nikdy nebyla moje silná stránka, člověk nikdy neví kde má co napsat!
ad ostatní: Nevím co jinýho vám říct než "nejsem Niky a nejsem lhářka", ale i tak jestli se vás něco co jsem napsala dotklo, tak se omlouvám!
me se nedotklo nic cos napsala ty ani tve schizofrenicke druhe ty. nejsu urazenej, klid. imhos nikomu zluci nepohla, ale taky ses jim tak nejak volna :}
> Nevím co jinýho vám říct než "nejsem Niky a nejsem lhářka"
Problem nastava, pokud ses lharka...
"ale i tak jestli se vás něco co jsem napsala dotklo, tak se omlouvám!"
nechci nak podezirat,ale ve threadu zalozenem niky, napsala niky skoro stejnou vetu....