->goddard
nemel jsem moznost reagovat na prispevky okolo 7.1. 17:4x tak prispivam ted je to okolo videoklipu na rammstein
Tyjo začalo to tu zase vřít! Myto.cz IS BACK! Panebože je tohle vůbec možný? Řikejte si co chcete, ale <imho>Tara, Niky a vůbec i ten bratr nebo co to bylo, i Tonya sou jeden, divnej, blbej a trapnej člověk (člověk?). Nechápu tenhle thread, už je to fakt dost blbý, někdo je dost otrlej tohle psát a vůbec. Myto.cz (bez toho .cz) je DIVNÝ</imho>...
Btw. všecky 3 nicky zní stejně prapodivně.
Nevím co furt máte, ale už toho mám vážně dost!
Možná, kdybys teď otevřeně řekla pravdu (tu skutečnou), lidi by to ocenili a uznali, že se přece jenom umíš zachovat rozumně. Jinak tě tu nikdo nenutí být. Je to tvoje věc.
Dyť já říkám pravdu celou dobu!
Pro neslyšící píšu ještě jednou - nejsem Niky ani nějaká Tara, já jsem a vždycky jsem byla jen Tonya. Začala jsem chodit na tohle fórum minulý měsíc a myslim si že opravdu musíte být na hlavu, když mně tady obviňujete z něčeho, co vůbec není pravda. Bez jediného důkazu!
Tonya, toho si nevšímej, asi se rozšířil nějaký virus.... (-;
Tonya> Dobře, jak na tom trváš.
Richard> Doporučuji tento thread smazat či uzamknout.
Jo smažte tuhle velkou detektivku, kde se obviňují neviní!
Jo, a těmi nevinnými jsou Tonya a všichni ostatní obyvatelé jejího mozku :-)
Hele, snažila jsem se bejt milá. Ale ne nevím proč, jsem narazila na Freyu, její nemístné poznámky a vysměšky. A co máš v hlavě ty? Já tam alespoň něco!
Prosím jen pokračuj, ale já na to nejsem zvědavá! To radši jdu hrát Splinter Cella!
Můžeš zapařit po síti s Tarou a Niki.
Tak už konečně přiznej, že hraješ habaďůru. Že jsi jedna a tatáž osoba. Vždyť je to zcela evidentní. Možná se pak tady do tebe lidi přestanou navážet.
A nebo si svá alterega neuvědomuješ. Když se chopí vlády nad tělem? Teď zrovna čtu Temnou věž od Kinga a tam se vyskytuje podobná postava :-o
To by byla prdel kdyby se většina sekla...
Holt, justicni omyly se stavaj. Nastesti nebyl zatim vymerenej trest, takze klidek. -I kdyz rozsudek uz je evidentne pravomocnej a dovolat uz se lze jedine na nase nadrazi... :)