Please helpněte začátečníkovi

Proč FrontPage? Když se to člověk učí ve WYSIWYG režimu ve FrontPagi, tak se vlastně nikdy nenaučí dělat > Já jo, vlastně svojí roli v tom, jak sem se učil bylo kuchání kódu od WISIWNG.

Jinak nechci dělat reklamu na jakpsátweb, o XHTML a CSS se stará w3c. ( www.w3.org )
> Jinak nechci dělat reklamu na jakpsátweb, o XHTML a CSS se stará w3c.

Ehm. W3 je vyvíjí, JPW učí. Zkoušel ses učit na w3schools.com? Stojí to tam docela za houby...
ad FrontPage:

Jak kdysi kdesi řekl kdosi (nevzpomínám si, kdo to byl): "Do Říma vede hodně cest, jenom některé jsou trnité a plné kamení." ;-)
notepad rulezzz! lepší je ale třeba edit pad, zvýrazňuje syntaxi, což je lepší na voči;)
No nevim, no . . . IMHO rulezz PSPad http://www.pspad.com/.

Ale je to jenom IMHO . . . moje IMHO co mi nikdo nesebere :-)
FrontPage ne! Dopadnete stejně jako já... www.ondragames.wz.cz
Tak teď v tom teda guláš
TO začátečník> aby stránkz nebyly primitivní, to už nezáleží na použitém editoru. Chce to jen dobrej nápad a trochu grafickýho cítění, a taky přesně vědět co na stránkách chci, o čem budou. Nemá cenu dělat stránky jenom proto abych měl stránky, když tam pak nebude smysluplný obsah.

Abych shrnul to co tu již bylo napsáno:
máš asi tyto možnosti jak stránky vytvořit.

1) WISIWNG editory (např již zmiňovaný frontpage) - to znamená že si tam vložíš veškerou grafiku, napíšeš texty a pak to vygeneruje html kód, který by měl celkem obstojně stačit v Internet exploreru ale co se týče ostatních prohlížečů (firefox, mozilla, opera,..) tam je to již horší.

2) PSÁT PŘÍMO ZDROJOVÝ KÓD - třeba v Notepad, PSPAD, 1st Page (umožňuje vkládat některé html tagy, zvýrazňování syntaxe, náhledy) a podobně. Vyžaduje to aspoň částečnou znalost HTML a CSS (poradí třeba zmiňovaný www.jakpsatweb.cz).

3)Pokud si nezvolíš jednu z těchto možností (no možná že je jich víc) je tu ještě možnost požádat některého webu znalejšího kamaráda, nebo pak zaplatit profesionálního webdesignéra (pokud máš hoooodně peněz....:-) )

3)
PROSIM, PROSIM,kde najdu praci s webem?
Columbo:ja sem taky proti fronpage ale to zes s nim dopad tak jaks dopad asi bylo je na tobě...
S FP je konec. Ať žije Dreamweaver s Notepadem:-) Nej kombinace, ke ketrý sem přešel z FP, Notepadu, Dreamweavera a teď sem takhle skončil.
kdybych byl linuxak rekl bych ze vi(m), ale jinak, NOTEPAD ownuje vsecko :}
Pat: skoda jen, ze neumi iso. Bille, hejbni kostrou, uz....
Jděte k šípku s notepadem. Ten je sice malý, ale hloupý, existuje moc jiných lepších editorů. Byly zmíněné.
Pat, věřím, že exituje vi port i na win. (-;
Já jakožto poloviční linuxák používám JEdit, kterýžto běží v Javě, tudíž všude (i na mobilu? (-; )
Jinak pro začátek asi ty polo/celo wysiwygy. Editor z mozilly taky není úplně nepoužitelný.
Prostě se rozhlédnout, zkusit a používat...
mam dva ramy v jednom odkazy v druhym by se to melo zobrazovat jakej je na to tag prosim poradte mi nekdo
2Robert: http://www.jakpsatweb.cz/ramy.html
<a href="cesta/k/suboru.html" target="meno_ramu_z_framesetu">klikací text</a>