Věří někdo na google.cz

Připomínám, že google.cz je prase.
http://legrace.wz.cz/www/?soubor=stranky/Google.htm
Ví to všichni, ale pro jistotu. Kdo tady na wz odkazuje na google.cz/globalsearch.cz s tím nemluvím.
Hele a neni to jedno? Každej se nečim musí zabejvat, něčim vydělávat a já nevim.. prostě... těškej život rapera... todle nemá cenu vůbec řešit... imho...
Já teda vařím na sporáku. Je to na google.cz lepší?
meca >> Vydělávání tímhle parazitováním je ale nemorální a nejspíš i nezákonné.

Jo, ví to všichni. Netřeba připomínat.
Freyo, kde žiješ? Co dneska není nemorální a nezákoný už vůbec ;-) ...

Chudáci... třeba je název googl napad najednou a ani nevěděli, že něco podobnýho existuje, a vy je hnedka zlinčujete....
Nikoli, zlynčujeme ;-)
Ja jim fandim, musi na tom zrejzovat pekny penizky. A aspon to funguje, narozdil od jinejch stranek zneuzivajicim jmena google. Ale mezi nama, byl sem tam jen jednou ze zvedavosti :]
meca: Můžu ukrást návštěvníky pomocí adresy mecca.borec.cz?
Ypkis: Fandíš, aby vydělávali?
Agent 007 >>

:-D jo to je dobrej příklad ;-) ... schválně kolik návštěvníků mi tim ukradneš...
A nemyslim, že to googlu (jako tomu .com) krade tolik návštěvníků...

Fandíš, aby vydělávali? >> Já teda jo... prostě život je drsnej...

Btw. Schválně se sejdem za pár let a uvidíme, co budeš dělat, až nebudeš mít peníze... Jak tě znám, tak bych se nedivil, kdyby to byla třeba prostituce ;-)
Je to fuj a ty dobráky z google.cz by měli pro výstrahu ukřižovat. Ač ateistka, mám jisté povědomí o morálce ;-)
Ukrizovani je spise esteticky cin :]
:-) to potěší...
Meca: Pěst?! Jaká prostituce?!
Pěst? Klidně dvě? CHceš se prát? Tak poť ne! srabe! ... tak schválně... kdo se se mnou vsadí, Agent 007 se za pár let bude živit prostitucí?
meca: A čím se budeš živit ty? Komouš, jako opilý nadává na vše. Živí se sbíráním padesátníků v kanálu, alimenty za popelnici splácí pomalu. Nepřipomíná Ti to tvojí mamiečku zlatou? Mě jo.
Chááá... Za komunismus se nestydím, dokonce jsem v hnutí, tkerý ho nepřímo podporuje ... viz. www.hvezdnaskupina.wz.cz (Že sme jenom biatlonová skupina, která tam má zprdele pár komunistickejch znaků, to nikdo vědět nemusí ;-) ...

Ty kráásko, já se tu nebudu hádat s idiotem, kterej si myslí, že bude slavnej, když začne pomlouvat nákou firmu a začne svoje uchylný, lamovksý stránky vkládat do všech diskusích...

auf....
Nemyslím si, že jsem slavný! Nejsem idiot. Na http://www.blueboard.cz/shoutboard.php?id=27782 si můžeš přečít, že proti globalsearch.cz nic nemám, klidně znásilni majietele; jenom upozorňuji na shodu domén. Proč bych měl být slavný?
auf....
Neumím Německy.
Jako malý děti, fakt jo.
widersehn.... prostě čau... ;-)
apis : dík
:-) nechápu, proč mu děkuješ, jesli sis nevšim, tak tam je množný číslo a druhá polovička toho množnýho čísla si asi ty ;-)
kazdej j najakej... tak ja myslim, ze kdyz si hlidali, jestli je google.cz volny nebo ne a byli rychlesji jak googl tak holt kdo dřív příde ten driv mele... .)
meca: Už zase? Já teda nejsem druhá polovička! Jdi si znásilnit strejčka Stalina.