průměrné ceny

Nevíte někdo, kolik se tak průměrně účtuje za správu webu, tzn. lehkou aktualizaci zhruba 1x týdně?
Záleží na tom pro koho to je. A taky kolik tam toho za (1x tydne udelas).
Částka jest libovolné kladné reálné číslo, které se nachází v intervalu (0;+∞). Průnikem s množinou důvěřivých reálných klientů vychází tatáž množina. Průnikem s množinou reálných nedůvěřivých klientů se tvoří horní limit x, které se rovná obsahu peněženky nejbohatšího člověka na světě.
Mno za aktualizaci bych si účtoval víc než za vytvoření webu, pač to je ta nejhorší věc na světě...

Až jednou vyrostu, pořídim si na to černochy ;-)
Tady se taky na něco ptát.

Jde jen o přidání/editaci zhruba tak odstavce textu / týden. Práce zhruba na 10 minut (když si přimyslím ještě nějaké serepetičky). Kolik si za tohle průměrně účtují webdesignerský firmy?
>> Práce zhruba na 10 minut
tak zaved uctovani za kazdou zapocatou hodinu, 10 minut makas a pak se 50 minut flakas a vydelavas ;-)
jinak imho ti tady nikdo nic kloudnyho nerekne... teda jsem si zatim nevsim, ze by tady mel nekdo web, za kterej by platil (ve smyslu, ze ho nedela sam)
Mno ne asi... hledáš na špatný adrese...

Btw. Nebudeš mít lepší jim tam udělat nákej jednoduchej redakční systém?
Zkus si účtovat třeba pětistovku za hodinu. 10 minut to máme... no: rohlíček ste neměl, polívčička za 12,50, že byla studená jo? hm... tak to dělá dohromady... s dépéháčkem... a s tou drahortou dneska, kdepak to seženete levnějc, žejó, no tak dáte mi... počkejte, hned jsem u vás... tak, kde sme to přestali... jo... dělá to 97,50... děkujeme, přiďte zas...
Však voni si to brzo začnou editovat sami, jen co poprvé šáhnou do šrajtofle!
No já nevím, 500 za hodinu není zas až tak moc... Za údržbu bych klidně zkusil i víc. Mám zkušenosti s malinko většími firmami a když si řekl 850,- za hodinu na člověka, přijeli dva a ještě si nechali zaplatit cestu, tak nikdo ani nepípnul.
Možná je lepší dohodnout třeba 1000 za měsíc s tím, že je v tom třeba 2h práce a všechno nad bude třeba za 400,- / h.

Zase tak nesnižuj práci ostatních webových tvořičů a udržovačů. Každý blbec, co má v prdeli dirku, se honosí, že to udělá za polovičku, ale nakonec to tak není, akorát to snižuje cenu na trhu. Když se tím chce člověk živit, tak aby si sehnal kybl takových minikšeftíků a když to pak spočítá (daně, ztravotní, sociální...), tak mu vyjde 6,500 čistého.... Fuj.

Taky jsem to zkoušel. Neměl jsem páčky na pořádné kšefty, tak jsem se raději nechal zaměstnat.......
To MzM: To jsme na tom stejně...

Já tu pětistovku taky nemyslel zas tak absolutně, kdysi (ceny se ale rychle mění) se bralo za normál tak 500 až 1000/h podle náročnosti. Jak je to teď, netuším, už je to pár let, co jsem se nechal zaměstnat a dělám to za míň, ale jistejch ;-)
He, no to jsem chtěl slyšet, nějakou zkušenost. Tak jsem se domluvil na těch 1000/měsíc plus další výhody.

Nevim jestli by se vyplatilo dělat jim redakční systém, to bych pak přišel o ten příjem, to si ho spíš udělám pro sebe, aby se mi to pohodlněji aktualizovalo (CTRL+C, CTRL+V) ;-)
Proč? Udělej hloupý redakční systém, střel jim ho za 50.000, řekni jim, že se jim to za dva roky vrátí, protože se tam dá dělat spousta báječných věcí a za dva roky jim ho prodej znovu....