Nejoblíbenější hra

Jo Moorhuhn je hustá pařba!
I love Vietkong ....
Jinak hraju Gothica 2 ...(Nemá někdo datadisk):)))?
Hry, které jsem dojel do konce (Což už teda musí být fakt něco, aby mě to drželo tak dlouho) : Civilizace, UFO:EU, DM2, Jagged Alliance 1 a 2, Fallout 1 a 2, Diablo 1 a 2, Sudden Strike a možná ještě pár dalších. V poslední době Sacred.
Já si teď hraju se zařizováním hypotéky. Móóc prima... )-:
MzM: Ve kterém jsi levlu? ;)
hanyZ, snad v posledním... Furt se vynořují nové a nové obludy, které je třeba zničit....
MzM: Doporučuju 'Mega Bribe Cannon', střílející úplatky a načítovat hodně peněz.
Dosud nejvíce mě bavila Mafia. Do konce jsem ještě dohrál No-one live forever 2, Hitman 1 a 2, Project IGI 2, Delta Force: Black Hawk Down, C and C: Generals., Warcraft 1, 2, a 3. Ale to všechno bylo už dávno - teď mám v pc DOOM3, Syberia 2, Silent Hill 3, GTA: Vice City a ze všeho jsem odehrál jen pár minut. Nějak mě to přestalo bavit a není čas...

MzM: je to asi týden, co přišly penízky na účet:-) Trvalo to skoro 4 měsíce, než jsme dali dohromady všechny papíry, mapy, snímky, kopie, kolky, prohlášení, výpisy, pojištění, smlouvy, vinkulace a jiné voloviny. Pevné nervy!:-)
headlong - Jo Mafie je velice chytlavá hra. Taky je to první hra kterou jsem dohrála. No teď jsem dohrála tři (s Mafií čtyři).
headlong, já už bojuju od 1.9.2004

hry: já jsem dohrál Tau Ceti, skvělá hra na 8-bit CPC 464, běhalo to i na spektru.. (-;
ad Mafia. zaujala mě část "supercosi - teď už nevím" akorát vim, že se tam jezdilo s různými vozidly, tu se honil ufoun, tu nějaký maník, tu jízda ala nebezpečná rychlost. Největší zážitek byl s natahovacím autem... (-;
No abych se přiznala mě extremka moc nešla!
Extremka mi nešla! Zato mě vzaly mise Radši si zvykej (pač se Salieri na začatku dost ostře rozčiluje), Výlet do přírody (pač tam má Paulie hned na začátku dost dobrý kecy) a Skvělý obchod (já nevim, ale tahle mise s chlastem se mi nějak líbila, asi proto že jsem při ní dostala strašnou žízeň).
No, driv jsem dokazal u her sedet cely dny. Ale posledni hra ktera me tak chytla byla Mafie. Tuhle jsem se pokousel o GTA2, ale uz to neni u me.
V posledni dobe je moji nejoblibenejsi hrou PHP a MySQL :-)
Tonya, extremka: já na to mám volant. (-;
Aktualně Viertong,
ale nejvic času mi ted zabere překlad 150str. specifikace xhtml-mp z AJ
ad MzM - Volant? Já na to mám páku (leteckou), ale jsem ten typ kterej když jede rychlejc jak 70 mil v hodině, nabourává do každýho sloupu kterej uvidí!