For Admins

Mohli by ste prosim promazat nektere diskuzni prispevky a zakazat nekterym uzivatelum, co i pres nutnost se logovat vkladaji nevhodne prispevky? Preju vsechno nejlepsi tvemu i Hansovo tymu pri obnove dat!
souhlasím s promazáním... (jejda to zní divně:))
Nicméně za poslední týden přibylo určitě přes několik set(!) diskusních témat a myslím, že by bylo v zájmu všech uživatelů systému tento seznam jaksi zredukovat.

Na druhou stranu je to otrocká práce zjišťovat co je a co není důležité, ale to je i o respektu všech těch, kteří sem píší. Ale myslím, že až z nudy nebude co dělat (čekání na výsledky opravdu unavuje) dalo by se to zvládnout...

-> Takže vzkaz pro všechny:
Nejdřív se pokuste najít odpověď než založíte nové téma a znepřehledníte to tu ještě víc!!!
já taky plně souhlasím s promazáním!! ps: ví tu někdo, kolik dat je na tom diskovém poli?
to Jakub: odhaduju tak 500GB az 1TB, kdyz se kouknes na sekce katalogu tak je tam cca 20000 odkazu, no ted nevim jestli jedna strana muze byt ve vice sekcich asi jo - tak prumer 1strana ve dvou sekcich t.j. 10000 prostoru pro kazdej garantovano 50 MB to je 500GB. Pak tam bude jeste nejakej placenej web, posta atd. Treba to negdo odhadne lip nebo admin nam rekne.
to by se hodilo :-))) ta moje chudičká 40 disk trpí těžkým nedostatkem
Jo me taky nestaci tech mejch 180 :-(
kdyztak mi napis tvuj mail, at se muzem bavit mailem, nebo na icq 120959771
<HTML>mazat to nechci

aspon si navstevnik muze precist ruzne nazory a udelat si podle toho obrazek, nebylo by hezke cist jen pochvalne reakce :)

pole je momentalne 240GB, pouzity FS je velmi usporny v malych souborech, ale i tak je skoro plne, bude rozsireno na 360GB, disky uz mame</HTML>
Huste! O tom FS sem si cet na strankach autora a vypada to celkem pekne :-) Proste pro webhosting :-)
mohl by jsi alespon z forasmazat ty debilni prispevky ktere obsahuji xy krat stejnou vetu a jsou delsi nez jedna stranka
tak jsem se skoro trefil, no tech 500GB no opravdu skoro.

2 the root - kdyz jsi si skoro jistej co je to za fs, posli mne to na mail taky mne to zajima, typuju ze to bude jeden z ext3, jfs, xfs nebo reiserfs ale ale nevim a jmenovat presne tez nechci a nebudu.
Mno ja vim presne, co to je za FS, ale myslim, ze je na Mirovi, estli ti to rekne, nebo ne....
2 root: sorry ze jsem se ptal
V pohode, akorat mi nepride nejlepsi to zverejnovat, chapu, ze to mira chce utajit...
2 root - v pohode friends
jak koukám Míro, asi pěknej víkend nebudeš mít, jak ste daleko?