Zda-li je pravda, že Gigacentrum začne posílat pozvánky(http://www.jakpsatweb.cz/weblog/b/1106788860-giga-emaily-do-dalsiho-kola.html), rád bych si nějakou zamluvil, dík. Pokud se již posílají, pošlete mi prosím.
Mno musim tě asi zklama ;-)
Nemyslím, že by někdo z těch testrů, kteří nejspíš dostanou ty pozvánky vůbec zabrousili na tenhle thread a už vůbec si nemyslím, že by ti jedni v nejbližším století poslali....
A proč to píšeš sem? AFAIK nikdo, z návštěvníků tohohle fora neni v G25.
Z tema GigaMailama se roztrh pytel... Uz tu mame GigaSeznam, GigaCentrum, Gmail...
To jo... ještě bude GigaEmail, GigaAtlas atd... atd...
Btw. GigaSeznam .. dobrá hovadina ;-)
..jako by ten gigabajt nebyl na hovby
i deset mega se docela tezko zaplni, pokud si nemejlujes jenom videa a obrázky
Hlavně, že Seznam má max. přílohu 2MB. Bych chtěl vidět toho, kdo těch 1010MB zaplní
Nikdo. A asik se s tim pocita. PRy se registruje 10 000 lidi denne. 10 000x 1010MB, to bude serverovna :-)
10TB=25 400GB disku denne, pekne. Verim, ze i vic jak 200MB zaplni 0.000001% (neprehanim) uzivatelu Seznamu.
Já mám schránku na seznamu už dlouho, takže nyní jen pozoruju, jak se mi prostor postupně zvětšuje a náhodou tam mám 4 mega! (skoro)
Velikost schránky je 1010,0 MB, z toho je 1006,3 MB volných
Jedinou nevýhodu vidím opravdu ve velikosti přílohy, v tom se mi líbí email.cz, ale ten mi zas věčně nefunguje (hlavně když přikládám tu 10megovou přílohu). Pak babo raď...
No co, konečně můžou chodit větší spamy...
Zdeněk: Alespoň tu složku SPAM a VIRY nemusim mazat tak často :)