Vysvědční vs. usvědčení ;-)

Freya> nejsem zly chlapec, nic jsem neriskoval :) dvojka z telaku me nastvala protoze Halama (trefne jmeno pro telocvikare). Navic jako bonus mne zkazil vyznamenani :|
Ja mam 2 z telaku cele me pusobeni na SPS-PI a zadnou vedu z toho nedelam. Jediny co me letos stve ze mam za 3 z elektronickych pocitacu (treba za pet z ELT me vubec nesere :-))

Ja to umim, ale neni co rict o tomhle uciteli :-)
Ja mam 2 z telaku cele me pusobeni na SPS-PI a zadnou vedu z toho nedelam. Jediny co me letos stve ze mam za 3 z elektronickych pocitacu (treba za pet z ELT me vubec nesere :-))

Pat >> Pravda je, ze vyznamenani zkazene dvojkou z chovai je efektnejsi... hec ;-)
Freya: :-)

No, ja jednou mel malem ctverec z telaku mezi samejma jednickama, skoda, ze to nakonec byla jen trojka, asi si dedek nechtel uriznout vostudu :-)
Trosku OT: Ja jsem jednou na ZS dostal poznamku "Jirka ma velmi negativni vztah k telesne vychove" :-)
Kdyz OT, tak OT: Nejlepsi poznamka, co jsem kdy dostal:

Sabotuje hodinu vypocetni techniky.
Cvachta: Za co to bylo? Ja pak jeste mel "Odmlouval, kdyz jsem jej napominal, ze se strka ve fronte na obed" a potom uplne nejlepsi co jsem kdyz dostal byla "neukaznen!". Ta byla za to, ze se me zeptala ucitelka jaky jsou druhy pudy. A ja ji rekl, ze puda je treba na baraku :-)
aaaaaaa osm ctyrek v prvaku.... fu*k.... :)).

<cite="dejepis">

v prvním pololetí převážne nedělal vůbec nic a jeho neznalosti mu navíc byly k smíchu...

"matematika"

chtělo by to přestat balancovat na tenkém ledě, zvláště s ohledem na to že se blíží jaro...

</cite>

dobrý ne? :))
Hmm.... tak koukám, že sem tu skoro jedinej sportovec co ;)...

skaff >> Mě zas řekla, že kdybych na tu školu ne*l, tak můžu mít vyznamenání (prvák, sportovka ;)
Já mam taky dvujku z TV :)
druhák SPŠE

skaff: To já měl v prváku jen dvě 4, heč :)
To, že se na mě krom jedné dvojky smály samé jedničky, spíš něco vypovídá o pokleslé úrovni místní základky ;)
málem jsem dostal vlasní šalinku, viz adresa odkud pisu.... (-;
..vlastní...
>Freya: :-)

>No, ja jednou mel malem ctverec z telaku mezi samejma jednickama,
>skoda, ze to nakonec byla jen trojka, asi si dedek nechtel uriznout
>vostudu :-)

Přesně tohle jsem měl před rokem! (V prváku, v pololetí... ale ani mi to nevadí... Pohl mi stejně dal na konci prváku dvojku, takže aspoň něco)
Ježiš SPŠCH, to byl klid. Na začátku premiant, na konci troska. Ale maturita za 6 :) Jinak výplata v klidu, do 15. jsem v suchu;)
goddard: povídej, kdy jsi na ni studoval? cos měl za profáky a jaké jsi s nimi měl zkušenosti? :)
musite ke skole pristupovat aktivne to hnedka ucitelka na hudebku kouka jinak na 3z proverky kdyz vi ze chodim na kytaru a ucitel taky kouka jinak na to ze nevysplham po tyci kdyz vi ze chodim na softball(i když mi nejde)...
>> musite ke skole pristupovat aktivne
treba starej papir sbirat a tak ;-)
tomu se rika vlezdoprdelizmus :)))
Tady jsem si dovolil... pár švestiček... ze zahrádky... :)
Vyznamenání: 6 dvojek, 7 jedniček - 7. třída ZŠ
8. třída ZŠ - 3 ze zeměpisu (umí učitel?), 1 z fyziky(o chlup), přírodopisu(--||--), informatiky(nikdo ze třídy nezná FP, Google, FTP,..); zbytek 2
>> musite ke skole pristupovat aktivne

Nebo to aspoň ze začátku předstírat, učitelé si tě oblíběj a pak už si můžeš dělat skoro ce chceš ;)