Photoshop - průhledné pozadí

hanyZ: aj si zvyknem predlzovat trial. 30 dni je na tolko funkcii malo, ideal je tak 5 mesiacov kym nevide dalsia verzia ;)
lacop: Přesně tak :)

bmw. garfickým editorem myslelo mé druhé disgrafické já samozřejmě editor grafický.
to není editor na garfieldy?
Nejjednoduší je to asi ve Photoeditoru (to je to, co si nikdo neinstaluje z Ofisů), tam se klikne na jedno tlačítko a pak na barvu...
Nípal: Kulaté rysy na tebe provokatére!
Photoeditor je jako pomocný nástroj dost dobrý, taky nepochází od MS, někde ho, myslím, koupili.
Zajímavá možnostpro GIF je postupné přidávání více barev o různém rozsahu do průhlednosti, nevýhoda - save as... jen 256 barev.
Však na to, aby to byl .gif, je to stejně nutný - indexovaný barvy.
hanyZ: ale Garfield je kocour, ne rys ;)
Zdenek > já myslel míň barev, používám pro web tak 8 - 64 barev.
Nípal: Mám nastartovat "svůj oblíbený garfický editor (tm) " a toho Garfielda s rysy rysa ti namalovat? Snad to není nutné :) Jsem unavený, bolí mě hlava a myš.
hanyZ: Ne, Malování skutečně pouštět nemusíš, mám ještě střípek představivosti (tm) ;)
Nípal: Díky. Má cracknutá trial verze malování tedy může zůstat nespuštěna ;)
No to je lepší než noviny tahle diskuze :D tady se člověk pobaví
RaZieL: A v novinách se člověk nepobaví? Někdy tam najdeš taky pěkné hlody ;) Btw, odkud jseš - taky z CV?
Koukám, že Nípala ještě ta schíza nepřešla ;)
Tak dobry už sem na to přišel .. on to průhledný pozadí nastavil ale nezobrazoval, v prohlížeči to jede, dikes :-)
milster: někdo nemá rád, když někdo má stejného providera? dobře, odteď se budu vždy hlásit z nipal.wz.cz a příště ner
se nepor ;)
Nípal: Komu co ze vadi? :-)
Spíš mi nějak nedochází přílišná agresivita reakce :D
No dobře... jestliže z grapesc jede i sojkovec, tak se nemám zač stydět... ale nechoďte na mě fakt se schýzou... :|
Nípal: Tady je thread, kterej by se te mohl snad i tykat: http://forum.kabel1.cz/viewtopic.php?t=645
Sojkovec: týká netýká... lidi od Nera neznám :| Já jsem spokojenej, že mi jede net tak rychle, jak tobě ;)
Mne ta rychlost nejak dost kolisa posledni dobou. Od 200 kbitu po cca 5 mbitu. Ale nestezuju si, to ne :-)