! ! ! ! ! O TOM TO JE ! ! ! !

WEBZDARMA MĚ SERE,:
FURT PADÁ EXPLORER, PŘI KAŽDÝM PŘIHLÁŠENÍ MI TO VYPADNE, PŘIHLÁSIM SE NA PODESÁTY, (NEJSEM JEDINEJ, DĚLÁ VÁM TO TAKY???!!!) TO ŽE PROVÁDĚJ UPRAVY, DO DOKÁŽU POCHOPIT, ALE TO VYPADÁVÁNÍ BY MĚLY DOPRDELE ZMĚNIT ! ! ! ! DOUFÁM ŽE VŠECHNY DATA CO SEM TAM MĚL NEBUDU MÍT STRACENÝ JAKO MÍ KÁMOŠI, PROTOŽE BYCH BYL OPRAVDU NERAD, KDYBYCH MUSEL PLATIT ZNOVA 300,- KČ ZA PŘIPOJENÍ K NETU, KDYŽ SEM TAM VĚECHNO KOPÍROVAL!!!! .......KURVAAAA....
Buď rád, že je to zadarmo!
achich (nebo achych?) to je bolest....
Nemyslím, že pohnutí mysli v důsledku nynějších problémů omlouvá pisatele příspěvků k dělání takovýchto hrubek.
To jen svědčí o jejich inteligenci a neschopnosti sepsat konstruktivní dotaz. Hloupých témat v diskusi tu bylo už dost! k.
Buď rád, že si můžeš svý stránky vůbec někam dát a navíc zadarmo.
Mas to ve smluvnich podminkach ze server neruci a NEZALOHUJE ulozena data (aspon pro ty co to maji zadarmo)

...co te tak sere??? Bud rad ze nic neplatis a ze mas 50 MB.
souhlasím s tebou a díky že si mě upozornil na mé chyby. Většina je pouhý překlep, a to "měly" se dá vyložit více způsoby: měly-všichni jsou ženský, ale to pochybuju, mělo tam být "měli". V "achich" je i měkké, protože to je (jsou) citoslovce. Nechci urazit náš rodný jazyk, ale myslím, že v tuto dobu je to téma dosti nevhodné. Nespisovná čeština má ale i něco do sebe :-)
>FURT PADÁ EXPLORER, PŘI KAŽDÝM PŘIHLÁŠENÍ MI TO VYPADNE,
Tak to si nestěžuj na Webzdarma, to dělá daleko známější a dost debilní program - Jmenuje se Windows :o)

AŤ ŽIJE LINUX!!!!
viruscoder Souhlas! At zije Linux a opensource!
Chtěl bych vidět počítačovej svět bez windows. ( od základů )
Windowz nesnasim,ale nezbyva mi nic jinyho, nez je taky obcas pouzivat kvuli kompatibilite... Ted sem sehnal nakej program, co by mel spustit pod XFree86 ve wokne windowzy, doufam, ze to bude fungovat...
Stejně, vývoj softwaru by byl zpožděnej bez W.
To ze ti pada explorer je vina EXPLORERU, pripadne woken a mozna je na vine i tvoje hardwarova konfigurace (nestabilita systemu z duvodu nesouhry pameti, stary ovladace a podobny veci...) rozhodne bych to nepricital wz... to X: Ale to nejni zasluha Microsoftich vyvojaru nybrz jejich managementu (pac Microsoft byl PRVNI... ovsem ne ze mel prvni system ale mel prvni smlouvu s IBM :o))