Jestli si chcete něco přečíst...

http://jarkuvweb.wz.cz
Docela se snažím...články o PC hrách,hudbě a filmech...diskuzní forum...
mas to moc pekny, az na to ze vidim akorat cerno a statistiku pristupu, jinak fakt super, design je je spicovni, je videt ze mas cit, to umisteni reklamy a te statistiky.. a taky dobra volba barev, cerna nic nez cerna, taky docela stylovy. a o obsahu ani nemluvim, prosté, nicmene pusobi na me velmi kladne.
heh, nechci si zapínat flash, zkus tam dát i něco bez flashe, nebo aspoň napiš, co uvidím, když si flash zapnu (nebo o co přijdu, když si ho nezapnu).
MzM: Zapni. Prijdes o hodne :-)
OK pouštím FF, tam to mám zapnuté...
No, nuke, jinak nic, co by se dalo komentovat....
asi myslel spíš zhodnotit obsah?
Pat:To bude asi tím, že si viděl jenom úvodní stránku...
Nechtěl jsem zhodnotit web, jen sem chtěl napsat co na mojich stránkách je, kdyby měl někdo zájem si něco přečíst...
Jari, nevypadá to špatně, obsahem jsem se moc nešťoural, ale pokud někdo nemá zapnutý flash (což podle mě dost lidí dělá, protože to jenom otravuje), tak se nedozví nic. Pokud ho zapntutý má a přečte si 2x "zaregistrujte se" ještě s takovými ehm, jednoduchými efekty okolo, které jsou tam podle mě naprosto samoúčelné, tak prostě hodně lidí odradíš. Kdyby tam ta úvodní stránka nebyla, tak je to celé hezké..
Flash nemam ani nainstalovany... prichazim o hodne?
Marek: Když já bych chtěl ať se tam někdo zaregistruje :-( A ať jde na forum...Protože celý web mi dal dost a dost práce(design je můj+články...)...ale dík za radu...úvodní stránku udělám jako flashovou animaci s možností přeskočit(odkaz v html,takže bez nutnosti Flashe)
lama: Můžeš se tam bez flashe dostat takhle http://jarkuvweb.wz.cz/index.php
Sem se registroval ale hrozně nemam rád když vidím slova "byl vám odeslán aktivační klíč na mail musíte to ztama potvrdit" .... chápu že třeba na nějakých velkých serverech to má odůvodnění ale tady je to zbytečné
Mike: Sory,ale tohle je součástí United-Nuke... a s tím já nic neudělám,protože v php-čku neumím :-( ...zvládl jsem jen udělat vlastní vzhled(s tím sem si hodně hrál...a ještě musím dokončit forum...) a snažíme se psát články jak jen můžeme.Ale dík, že ses registroval ;-)
Jari: jj, ale jinak články se mi líbily, dokonce bych řekl lepší než na některých rádoby profiwebech
fuj nechutnej index, uz sem myslel ze na me vyskoci neco jako word weby :)) ale je to good.. teda vypada to tak. nemam cas ted hodnotit
Mike: Jo,ale ber trochu s rezervou tu slovenskou menšinu co mi tam pomáhá se článkama(2 redaktoři),teď už to překládám do češtiny a korekturuju(fuška...),ale předtím to bylo fakt husté :-)) Ale doufám,že oni se naučí psát...gramatiku vůbec neznali a nepoužívali čárky :-)