Taky nechcete Standu?

Používat pro přirovnání Gestapo je svinstvo jak hrom.
ale to triko je dobrý ne?
politici si to dělají sami svým nekorektním jednáním. já politiku obvykle neřeším, ovšem tady je to fakt kocourkov. možná češi moc žijí politikou a tak se míň soustředí na ostatn hodnoty.
Koho volit?

Malé strany nemá cenu, protože se do parlamentu nedostanou (5%)
Takže zbývají jen ty v Parlamentu.

KSČM-sem poučen z minulosti, takže ne.

KDU-ČSL-na těchto mi silně vadí, že "jdou s každým". Byly ve vládě s ODS do r. 98, sou ve vládě teď a už plánují, jak půjdou do vlády z ODS.

US-DEU-malá, a mě celkem sympatická stranička.

ČSSD-po tom co tu poslědních 7 let provádějí NE.

a kdo zbývá? ODS :)

Co jim vyčítáte? Dokud byli u vlády, schodek rozpočtu nebyl. Kuponová privatizace byl dobrej nápad, kdyby byl lépe ošetřen a uhlídán. Byly by ste radši, kdyby všechny podniky stále patřili státu? Neříkám, že ODS dělá všechno dobře, a ČSSD všechno špatně. Soc. dem. tu vládne 7 let, a měli dost času na to s tímhle státem něco udělat. Ale furt tu není pořádná ref. veřejných financí, soudní, zdravotní, důchodová, daňová. Socani stále jen zvašují poplatky a birokracii. Naopak stále mají plnou hubu snižování státního dluhu, ale ten FURT STOUPÁ!
Na Slovensku se vláda odvážila, pořádně se do toho opřeli, a za chvíly na tom třeba budou líp, než mi.(doufám, že mě na to žádnej slovák nezabije :)
Pomalý postupný změny stojí víc peněz, což se asi pár lidem hodí, protože si na tom nahrabou. Kdyby začal makat, tak alespoň jednu smysluplnou reformu musí udělat za jedno funkční období. Jestli ne, pak je to banda looserů a já asi půjdu sedět za smrt 200 lidí.
Když už jsme u té politiky:
http://www.zrusmekomunisty.cz/
Bohužel Johny nesouhlasím... ODS taky NE, protože to, že se za jejich vlády ztratilo několik bilionů korun, není neopatrnost, ale zlodějina prvního řádu za pomoci Klausových kamarádíčků...

A ČSSD se to snaží dát do kupy... bohužel MUSÍ dělat nepopulární kroky... jinak se vážně ekonomika nevzpamatuje. Sociální systém, který zavedl Klaus, NEUTÁHNEME, jenže na něm závisí hodně nefachčenků... ti potom protestujou a Cikána se každej bojí, že jo.

Snižování státního dluhu je kec?... nevidíš tu pozitivní skutečnost, že KLESÁ schodek!

Mimochodem, co se týče reforem, ale proč se neujaly? Kvůli kejhajícím opozičním husám! Lamy jedny... Topolánek, Nečas, Kasal... Všechno jedna pakáž.

Jinak, komunisti jsou imho jasná věc - jsou ultimátem a zároveň motorem. Když se něco nerozhoupe na politické scéně, tak se opravdu budeme muset začít rudých a modrých soudruhů bát.
No myslím že tohle nikam nepovede, zlatá disuze Win vs Linux :-)))
Nemyslím si, že se peníze ztrácely jenom kvůli ODS. Že byla zrovna u vesla tak se nemůže všechno házet na ni. Taky netvrdím, že za to vůbec nemohli.
Taky asi není úplně korektní říkat, že ČSSD teď něco snaží dávat do kupy. Zase to není jenom jejich dílo. Takže si to tak všichni dohromady pokakli (viz opoziční smlouva) a teď se to (snad) snaží dávat dohromady. Taky to není jenom dílo jedné strany...

win vs linux už je taky vyčerpaná...

chce to nový flame...
(-;
MzM: nový flame? Malování vs. Photoshop!
Nipal> je stejny jak dvere vs. konvicka na caj, oboje se da sice otvirat, ale..
Malování má o něco víc funkcí, ale zase je zadarmo.Tak nevim :-/
Přesně tak, poměr cena/výkon nulovej a výkon/cena pro jistotu žádnej :/
Kdepak žádný, ale nekonečně velký ;-)
A co takhle druhý nejvážnější konkurent Malování? Paintbrush?
Tom: To je matematický výmysl. Až se ti podaří rozdělit jablko na nula dílů, uvěřím ti :)
milster: pokud se nepočítá jádřinec, tak se dá rozdělit jablko na nula dílů úplně v pohodě :)))
Ne, tobě nevěřim, ty jsi vrah!
milster: Já tě zabiju! A pak si teprv budeme kvit.
"Já tě zabiju! A pak si teprv budeme kvit."

Copak jsem já zabil tebe? No, možný to je, mám krátkou paměť.
Ne, ale jsem IYHO vrah. Takže si budem kvit, až někoho zabiju... tak proč ne tebe? :))) (sadistický úsměv psychopata... k nezaplacení!)
Pokud vím, jediný účinný zákon je oko za oko, zub za zub, takže mi způsob psychickou újmu a jsme si kvit ;)
Tu už jsem ti způsobil, jestli sis ještě nevšim!
ř, ob§.ú)r.b nevšym. .a§gůag gč ,po, ...... jgeč
Toto fórum bhžl arabštinu nepodporuje. Obrať se na Usámu, ten by to možná opravil.