Jedete někdo na Queen?

Čauky! Je zde nějaký fanúšik skupiny Queen, který se chystá 16.4.2005 do Sazka arény? Já ano:-)

Ze zmatených zpráv, které probíhaly na internetových diskusích, jsem nabyl dojmu, že ty nejlepší lístky (cca 500 ks na stání pod pódiem) zmizí okamžitě a střelhbitě. Proto když dnes v 5.00 hod. šly lístky do prodeje, nelenil jsem a na pumpě přes on-line terminál Sazky ruče lístky zakoupil. Mám na nich čas 05:00:34:-)

Asi jsem zbytečně plašil, ale jistota je matka jistoty:-) A to bych si nikdy neodpustil, nevidět Queen na jejich posledním turné...
To je otázka, nebo oznámení? ;)
Revealman: Oboje ;-)

Já na Queeny nejdu, poněvadž jsem momentálně finančně "vyčerpaná" po koncertu R.E.M. :-) A taky by asi se mnou nikdo nejel...
A co máš přesně na mysli?

IMHO otázky jsou položeny dvě: Jedete někdo na Queen? a Je zde nějaký fanúšik skupiny Queen, který se chystá 16.4.2005 do Sazka arény? Zbytek je oznámení.

Ale možná, že jsem Tvou otázku nepochopil ;)
2 Thalia: já bych s Tebou klidně jel ;-)
2 headlong: jela bych hned ;-), jenže jsem si na R.E.M. ověřila, že jet na koncert do Prahy je časově (i když jak koukám, tentokrát je to inteligentně už v sobotu) i finančně dost náročný a navíc tyhle lístky jsou ještě dražší na R.E.M.... Jooo kdybych nevěděla co s penězma, tak se nerozmýšlím :-)
500? tak malo? to bych jel hned kdybych queen totalne nesnasel...
500? tak malo? to bych jel hned kdybych ale queen totalne nesnasim...
triko: 500 lístků, ty už budou pryč :)
500 lístků je pod pódium, celkem jich má být přes 15.000 ks:-) A cena není nejlepší, to je fakt: 1.100 - 2.200,- Kč. Pod pódium jsem to koupil za 1.350,- Kč.