Ahoj,
zajímalo by mě, odkud víte o webzdarma.cz...
google.com
pametam si ako som hladal freehosting ;)
já jsem zase zkoušel různý domény, a pak jsem náhodou natrefil na webzdarma...
:-/ kráááásko... tak to si fakt už nepamatuju...
Pozeral som na adresy webov napr "xxx.unas.cz" a tak som napisal www.unas.cz a ono ma to hodilo na webzdarma :)
nastenky?
Me se WZ prihlasilo do vyberoveho rizeni... :-))
Ja z časopisu Level (o hrách, v té době jsem to četl), byl tam takový přehled freehostingu v tabulce, provedl jsem solidni pruzkum, zaskrtal vyhodne nabidky, navstivil weby, pulka byla zrusena a nakonec jsem si rekl, WZ proste musi byt nejlepsi, uz to forum...
Krasne casy, vsechno me tak bavilo,je to uz davno.
no kdyz mi na webparku dosly ty 3 MB prostoru, tak jsem si postezoval kamosovi a on na to, ze ma 50 MB... tak jsem tady
znamy kamaradi webmasteri....asi pred dovuma rokama poradili
Kdysi (hodně tomu již let) jsem použil na nějakou blbost mujweb.cz ale jak jsem se dostal k webzdarma (před půlrokem kdy jsem s webem začal pořádně), to opravdu netuším ;-)
Tuším, že z kroužku o programování.
Hmm, myslím, že jsem hledal něco free s php, kgb bylo kýmsi popliváno, že už je tam toho moc, pipni, nebo co to bylo (pes?) chtělo doménu, tak jsem vybral wz. Zatím splňuje moje představy o vcelku vybaveném (php, mysql), relativně spolehlivém místě.Tím chci říct, že jsem zatím neměl větší problémy.
adams0n> jj, ze skolni nastenky. Byla tam reklama na skolni casopis <smisenezbozi.webzdrama.cz>.
Od znamyho. Je, to je doba, to bylo jeste WZ takove zelene...
Sojkovec: jj, růžovozelené webzdarma. Ten design vypadal jako nějaká šablona z wordu nebo fp xD
http://web.archive.org/web/20001206204600/http://webzdarma.cz/
Já jsem se o wz dozvěděl od kámoše, tehdy jsem měl nějaké zoufalé stránky na volném a byl jsem nadšený, že tady dávají 50MB :)
http://web.archive.org/web/20020106165617/www.webzdarma.cz/forum/list.php?f=2
Co je to za lidi? Znáte někdo Bedřišku Uždilovou? :D
Když jsem hledal freehosting, webzdarma byla jasná volba:))
Asi zopakuju Pata...
Boží vnuknutí. Resp. brouzdáním po internetu jsem věděl, že hodně stránek je na doméně .wz, .borec a podobně, takže mi celkem brzo došlo, co je to zač :)) Ale růžovozelenou jsou opravdu naštěstí nezažil, vždyť jsem na internetu teprve necelé dva roky ;)
Zajímavá otázka. Musela jsem chvilku vzpomínat, ale pak mi to došlo. Pamatuju si tu chvíli jako dnes. V létě tomu budou 3 roky, co jsme takhle seděli s kamarádama ve známé místní hospodě u rybníka. Sedělo tam s náma i pár kluků, které jsem do té doby znala jen od vidění. Tak jsme se bavili, a najednou jeden z nich řekl cosi o stránkách... "Ty máš stránky jo?", divila jsem se. Byl to první člověk mající webové stránky, se kterým jsem měla tu čest mluvit osobně. Do té doby jsem webmastery považovala za jakési bohy, ke kterým jsem vzhlížela. Hned jsem si řekla o adresu, na jejímž konci se skrývalo jakési tajemné wz.cz. Doma jsem hned sedla k internetu a pořádně stránky prosurfovala. A pak mě samozřejmě napadlo kouknout se i na www.wz.cz...
A tak jsem teď tady. A s tím klukem budeme v březnu slavit rok, co jsme spolu - doufám:)
Elis > Krááásko ;) .. to je na román ;) ...
Hmm... já když sem takhle surfoval po stránkách a viděl tam unas.cz .. pamatuju si skripty.unas.cz .. které už ale teda neexistujou, ale abych zadal unas.cz .. to mě ani ve snu nenapadlo ;)
A ještě jsem chudáka webmastra obvinil, že falšuje počítadla stažení, pač jsem měl horlivě naštudovaný JS (i když jsem uměl sotva ve FP a nic jsem ještě neměl na webu...)... A tak když jsem se kouknul do zdrojáku a neviděl tam žádnej klasickej JS, tak jsem mu napsal, že podvádět se nemá ;))
Chcete další román? Asi ne, co... tak tady je parodie: Jelikož jsem se v práci u compu šíííleně nudila, jala jsem se jednoho dne prozkoumávat zákoutí nabídky programy a objevila jakýs takýs podivný (a jak jsem později zjistila - také nechutný) program webPage... V něm jsem cosi značně nechutného stvořila a začala se poohlížet po nějakém freehostingu. A jelikož na netu nejsem nováčkem, ihned mi v mysli vytanul pojem "webzdarma"... Inu, a tak jsem se octla tady, vidím to jako dnes (a ono už je to asi měsíc :-D), na indexu mi to okamžitě hodilo 404... A tak jsem se octla ve fóru Podpora a někdo z vás - dobrodinců - mi sem hodil link na jakpsatweb :-)))