Nejdou domény 3. řádu

Dobrý den,
mám takový problém který se víceméně netýká webzdarma (no ikdyž...). Nejde mi otevřít žádná stránka s doménou 3. řádu (tzn.například moje stránky na wz nebo administrace z vz jelikoz uz je na adrese admin.wz.cz nebo nějak tak), ikdyž to kdekoliv jinde chodi - škola,int. kavárny,...- jen doma ne, nejdřív sem myslel že to je vir ale avg, nod32 a ani další zkoušený antiviráky nic nenašly (bylo jich asi 5 a zkousel sem i věci jako ad-ware, spyware doctor atd...) Zkoušel jsem to i s jiným jádrem prohlížeče jako je gecko(pak jse samozřejmě zkoušel ještě různou úroveň zabezpečení), ale ani tam to nejde - dneska jsem přeinstaloval wïndows ale chyba zůstává, opravdu už nevím co s tím, prosím poraďte jestli měl někdo podobný problém nebo jestli někdo ví jak to řešit, pište pls, vyzkoušim snad všechno...
Dik Argos
---.eurotel.cz :-)

Problem s DNS servery ET. Obrat se na tech. podporu ET.
Dik, hned jim tam du zavolat - to sem docela nastvanej, ze preinstaluju windows a pak zjistim ze je to u provozovatele netu... :-(, ale jinak vopradvu moc dik Argos
Jo, ani nevite jakou mam radost ze mi po 3 tejdnech zase chodi net fpoho, vzpomel jsem si ze nam tenkrat dali nahradni dsn cislo - tak sem ho este vozkousel nez jsem jim volal, a jde to, moc moc dekuju Argos