Válka v Iráku - Bush borec, nebo blb?

/me is tajna_jednotka :D

<vážně>
Možná je to tím, že dávám ve škole pozor ;)
</vážně>
Tak ja to shrnu: Bush je blbej borec.
Nebo bořící blbec. Vyber si ;)
Maximálne súhlasím s Nípalom a Tomom, keďže oni popísali už môj názor, ja ho písať nebudem, poviem len tolko.
Svet je ako džungla, vždy sa najde niekto najmocnejší a on udržuje poriadok. Preto sa Amerike hovorí Policajt Sveta, ale keby nebola taká mocná, teroristi by si dovolili oveľa viacej AJ na Európu.
kdyby se jen ti pobozni blazinci ridili tim co jim prikazuje vira a byli na vsecky hodni.. jak to bylo s tim kamenem a chlebem? ach jak jsou ti lide dnes zkazeni, spolehaji se jen na bozi milosrdenstvi..
Lidstvo SUX.
Sojkovec> hod si demonstrativne maslu at nejses soucasti te tupe masy xD
Pat: Uvazuju o tom, ale dost me se*e, ze si si nebudu moct uzit tu p*del :)
>>Preto sa Amerike hovorí Policajt Sveta, ale keby nebola taká mocná, teroristi by si dovolili oveľa viacej AJ na Európu.

S tim nesouhlasim...
Dovoli si cokoliv a kdekoliv i za cenu vlastniho zivota. Byli tu a budou takze nejake vyhlaseni valky je imho k nicemu
>>Lidstvo SUX.

LOL :D
Lidstvo SUX a ještě se tomu směje. Asi proto SUX. :))
>> >>Lidstvo SUX.

>> LOL :D

Hodně přínosné příspěvky, ten první i reakce na něj.
A smazat? Ne ani náhodou, to bych autorem těch příspěvků musel být já.
Nechcu být nepříjemný (i když už jsem), ale prostě jsem ještě pořád nevydýchal tu nepochopitelnou jednostrannou cenzuru co v tomhle threadu panuje....
Imho "Lidstvo SUX" je zatím nejpřínosnější příspěvek, který se v tomto threadu objevil.
Tom:

1) Jo.
2) Docela jsem se zasmál.
3) Že jednou dvouslovnou větou se dá říct víc než mnoha odstavci prázdného mlácení slámy.
4) Pravda, nedozvěděl jsem se nic nového. Pouze to vyjadřuje můj názor.
5) Tím bylo myšleno, že lidstvo je ve své podstatě hloupé, zkažené a stojí za prd (prostě sux). Z toho pochází války, náboženský fanatismus, terorismus, nenávist, deziluze, nihilismus, ignoranství, zbytečné internetové diskuse, poslouchání Bohuše Matuše, estrády na Nově, Barbra Streisandová, hackeři a učitelé tělocviku..
hanyZ: souhlasím do posledního puntíku, zvlášť učitelé tělocviku jsou pěkné svinstvo.
Tom: Imho je tvůj problém v tom, že ti chybí nadhled. Vztekáš se tu a Richard se ti u počítače chechtá.

Víceméně máš pravdu, nikdo z nás se v tom pořádně nevyzná, nevidíme do toho, do toho vidí snad jen vrcholní politici, Bush a jeho poradci (možná spíše jenom ti poradci...). Proto jsem sem taky žádné "zasvěcené názory" nepsal. Proto mi bylo hned jasné, že to tady bude brzo plné výroků jako "Bush je sviňa!", "Ladin je děvka!" ,"Američani sux jako hodně moc!" a taky nějaké ty zkreslené názory. Ale nemám potřebu to tady psát. Nemám potřebu tu psát, že tenhle thread je o ničem a přesvědčovat ostatní, že to nemá smysl a že o tom hovno vědí. Nevadí mi to. Nemám potřebu, někomu sdělovat své vysoce objektivní názory, kterým se nedá nic vytknout, jako to děláš ty. Ať si diskutují o čem chtějí. Já to nemusím číst, když nechci. Jinak, já jsem proti cenzuře, a proti cenzuře sprostých slov zvlášť. (Imho je to pokrytectví, každý tak občas mluví a jestli ne, tak je mi ho líto, protože si nemůže ulevit a brzo mu praskne žilka v mozku) Ale to je záležitost moderátora (Já osobně bych třeba občas mazal, zejména v sekci HTML, ale zas nějak moc žíly mi to netrhá.) Co jsem tady, tak mi ještě Richard žádný příspěvek nesmazal (Alespoň co si pamatuju) a to občas mluvím sprostě a občas píšu blbosti (chtěl jsem napsat pičoviny, ale nechci být prvoplánově vulgární). Možná Richarda jenom nějak nevědomky provokuješ. (sereš) (?)

(Cha, tak jsem konečně taky napsal pořádně dlouhý příspěvek. Teda, nechtělo by se mi to po mně číst:)
>> >> Nemám potřebu...... potřeba

No ironické to být mělo, urážlivé snad ani ne. Možná jsem to napsal přehnaně. Prostě mi připadá, že bereš tyhle debaty moc vážně (Myslím nejen tento thread, ale všeobecně debaty na tomhle fóru). Tvé názory jsou takové "mirkodušínovské", oháníš se zákony, furt někoho osočuješ z jednostrannosti, předpojatosti nebo zaslepenosti . Všechny tvé názory jsou strašně racionální nebo jak bych to řekl. Chybí tam nějaké emoce.

Nechce se mi do toho hlouběji zabředávat. Jsme prostě každý někde jinde, evidentně.
hanyz: myslím že emoce v tom jsou, jen zvolená forma projevu jim nedovoluje se projevit. Mimochodem Tom má nárok na svůj názor, třeba i takový že do threadu o kterém si myslí že je nesmyslný napíše že nesmyslný je. Pro něj. Není to nic špatnýho, a mnohem radši bych smazal tenhle off-topic. Nejtěžší úloha moderátora spočívá v tom být objektivní a poznat kde jsou hranice jednoho tématu a kde druhého, a podle toho určit co je a co není ot. Protože pravda je, že z diskuze o dobytku se klidně stane diskuze o politice a následně o miss universe a skončí to nějakou hříčkou kvantové fyziky. Tak to prostě je, bez ohledu na to zda tady je někdo jako ty, já, tom, nípal nebo někdo jinej.
goddard: Ale jo, já Tomovi jeho názory neberu, nevadí mi. Já neberu nikomu jeho názory. Jenom jsem napsal svůj názor, když se mě Tom zeptal. A vznikl z toho zase jen ještě větší offtopic:)
<HTML>Tento thread jsem zalozil, abych se o teto problematice neco dovedel a take rekl svuj nazor. Nazor jednoho, nazor druheho, tretiho... kazdy jiny ale alespon se clovek neco dovi, staci prispet svym nazorem k tematu, to je vse co chci. Kdyz nekdo prijde do tohodle threadu a precte si "tento thread je k nicemu" co mu to da, nic. Navic tento thread spise zavrhne coz neni pro "diskusi" vseobecne moc dobre.</HTML>
<HTML>Nípal: mas pravdu, je to nesmysl. Opet se potvrdilo ze tohle forum navstevuji lide, ktere bych poslal spise do ustavu nez na diskuzni forum. Bohuzel, lide tu diskutuji o hovadinach a i v normalnich threadech delaji hovadsky bordel.</HTML>
Richarde, souhlasím, že pokud tady chceš mít debatu o Bushovi, klidně všechno ostatní smaž. Jenže nezaměřuj se jen na mě (a teď trochu i na Nípala).
Viz příspěvky od hanyZe z
28. 02. 2005 14:33
a
28. 02. 2005 15:46
Nezdá se vám, že mezi nimi něco chybí? Ano - můj příspěvek, můj příspěvek v téhle mini sub-diskuzi s hanyZem. Jasně, bylo to offtopic, jenže nechat pouze reakce hanyZe a mé zase smazat, přičemž takhle to vůbec nedává smysl (není jasné na co hanyZ vlastně odpovídá), to zase nechápu.
Prostě mě pořád udivuješ Richarde...
Buď z toho opravdu udělej čistou diskuzi o Bushovi (pak tu zbude pár příspěvků), nebo proboha nepromazávej systematicky jen mě. Jak se pak nemám (jak říká hanyZ) "vztekat"? To totiž opravdu jde mimo mé chápání.
Ani mi nějak teď nevadí, že tu něco chybí. Každopádně by bylo nejlepší celý tento topic smazat. Na Bushe se navztekalo spoustu dalších a mnohde jinde... a co se týče Čechů, ti jsou stejně slepí a nedůvěřiví jako Evropani. To vážně není třeba rozebírat a diskutovat o tom.
Mi v žádném případě nejde o smazání tohoto threadu, na jeho založení má Richard úplné právo.
Jde mi o to, že když se rozpoutá diskuze (dialog) mezi mnou a hanyZem týkající se navíc přímo mé osoby ("odborného" psychologického rozboru mého chování zde na fóru), není prostě možné mé reakce odstranit a nechat tam pouze hanyZovy. Buď smazat vše, nebo nic. Když se z diskuze vyhází příspěvky jedné osoby (navíc té, která je cílem té diskuze), tak se z toho stane neobjektivní nedemokratický blábol, monolog, který postrádá smysl (chybí návaznost) a naprosto bez možnosti obhajoby poškozuje jednu stranu (mě).
Ani hanyZovy příspěvky v onom dialogu se netýkaly v nejmenším Bushe, takže mazání pouze mého je opravdu hodně velká zaujatost proti mé osobě, věc která je u moderátora veřejného diskuzního naprosto nežádoucí.
musim se Toma zastat, taky by se mi nelibilo kdyby mne nekdo umazaval prispevky, ikdyz off-topic. navic trocha OT nezaskodi..