Je pravda že z toho tady tak trochu děláme m*dník, že Nípale?;)) Všiml jsem si, že sklouznout mimo téma není problém a docela se přitom bavím - v práci jsme na tom podobně, takže podobné "úlety" (už to nevnímám jako úlet, valím v tom moc dlouho:)) ) mi nejsou cizí. Na druhé straně to brání efektivní komunikaci, ale taky rozvíjí vztahy.
nípal: Co se týká evropanů, Češi nejsou v Evropě? slepý != konzervativní Mimochodem zkus se přestěhovat do USA, udělá ti to trošku kotrmelec v hlavě (asi jako když z C (od Herouta) přecházíš na Javu (k Pecinovskému)) a asi zjistíš že seš "slepej a nedůvěřivej" evropan. To že se věci opakují, dává lidem možnost sledovat jak věci fungují, naučit se je, využít je ve svůj prospěch a posunout se dál. Není na tom nic špatného - existuje spousta knih na stejné téma, tak co si vzít jednu a ostatní spálit? Asi ne, takhle to prostě nefunguje. A jestliže tobě daná diskuze nic nedává a máš pocit že by ses jen opakoval, pak jdi dál. Ale vzhledem k tomu že's v téhle diskuzi reagoval, tak to téma asi nemáš tak zažité, ještě asi nejsi připraven jít dál, nebo se tady objevily myšlenky které v jiných diskuzích na podobné téma nebyly.
goddard> pravda, palit je blobost, lepsi je ostatni zrecyklovat :D
IQ:
gorila KOKO: 96
George Bush: 94
mluví za vše
Možná mluví za vše, ale ještě by neškodilo uvést jak jsi k těm hodnotám přišel ....
Jinak není problém napsat Bin Ladin IQ 20, George Bush IQ 140. Nebo naopak.
Tom: Udajne se na Bushovu IQ shodlo par U.S. psychologists. A nezapomenme uvazovat U.S. IQ stupnici, kde 96 muze byt CZ 80.. afaik
>>Udajne se na Bushovu IQ shodlo par U.S. psychologists.
To opravdu vše vysvětluje. Už to slovo údajně působí hodně zajímavě.
Já netvrdím že není možné, že Bush má nízké IQ. Ale nikdy bych si nedovolil bez jasného důkazu např. říct, že skaff má IQ 70. A odůvodňovat to tím, že se na tom údajně shodli 2 čeští psychologové...
Poznámka pro hanyZe - tohle ti připadá jako mirkodušínovské chování? Když někdo neuráží jiného pokud k tomu nemá důvod? (Napsat, že IQ někoho je nižší než IQ opice urážka bez pochyby je.) Pokud ti vadí, že mám v sobě elementární základy slušnosti, tak prosím, je to tvoje věc.
přiznej si to, jsi nechutně objektivní
Tom: Ja soudim dle ruznych bushovych prereku a podle toho, jak dava najevo neznalost zemepisu, coz je myslim pri povolani "nejmocnejsiho muze planety" dost zasadni. Nechce se mi ted shanet prislusne linky, ale kdo ma zajem, najde je...
Sojkovec > pokud si myslíš, že hodnota IQ souvisí s tím, jak kdo zná zeměpis a jak se přeřekává při mluveném projevu, tak to opravdu nemáš ani ponětí co IQ znamená.
milster > podle čeho konrétně tak soudíš? To, že se mi nelíbí, že někdo napíše Bush je vůl / Bush má IQ menší než opice je nechutná objektivita? Hm....
A i kdyby to tak někdo bral, je snad objektivita důvodem k mazání?
byt vama bych nechal busha a spol na pokoji. nic se nevyresi, vsichni vi ze bush je divnej floutek, stejne divnej jak ti ostatni.
Dokonce bych si položil otázku - Existuje rozumná a spolehlivá alternativa k Bushovi? A odpovím si sám: Ne.
Pat > pozor pozor vstupuješ na tenký led hrozí ti vymazání od Richarda....
<HTML>Tom: co takhle CS duel? Citis se?</HTML>
Já už CS nehraju, už jsem jen webmaster ligy. Ale určitě bys mě porazil to nemám problém přiznat protože jsem ho hrál jen necelého půl roku. Nějak jsem tomu nepřišel na chuť hlavně díky nereálnosti granátů, nereálnosti prostřelitelnosti objektů a nevyváženosti AWP sniperky.
(Sorry za OT.)
Velmi zajimavenazory.
Ja osobne bych nechtel obhajovat ani jednu stranu. Je to jakasi valka ve ktere kazda strana bojuje svim zpusobem. Amerika ma dost penez a vojaku a tak si muze dovolit valku na jinem kontinentu. Na druhou stranu muslimove nemaji zadnou oficialni armadu a tak bojuji jak umi(a je jim jedno kdo to odsere).
Amerika ma v tehle valce velkou nevihodu. Zapadni zpusob mysleni nepripousti zabijeni civilistu. A tak je i jejich spojenci kritizuji. To teroristum je to jedno a dokonce jsou za to oslavovani.
Ale co me zarazilo? Nikde jsem tady nenasel puvody terorismu. Ja osobne nevidim nahodu v tom, ze se prvni unos letadla a hromadne zabijeni rukojmi objevilo po valce v Perske zalivu.
Kor kdyz se pozdeji ukazalo ze radikalum ve valce zemreli pribuzni a znami. ( a to byla valka v podstate jen o ropu)
Ale tohle nechapejte jako omluvu terorismu. Ja terorismus odsuzuju ale snazim se byt nezaujaty. Navic historie je veci rezimu. A kdo vi jestli demokracie prezije, ale zatim to vypada ze vymrem. A to co dneska Amerika popisuje jako osvobozeni tiraneho naroda, muze byt za deset let vnimano jako vmesovani do vnitrnich zalezitosti statu(jako tomu bylo driv)
A nazaver. Zdrzenlivost Evropy se da velmi snadno vysvetlit. Evropa uz zazila dost valek, proto jsou politici tak opatrni.(a taky nema tak velkou armadu, aby se ubranila). A Amerika? Vlastne zadnou poradnou valku nezazili. Teda na jejich uzemi.
Kdyby valka byla na jejich uzemi, tak si sem jistej, ze by vetsina americanu nazor hned zmenila
spook > já mám pocit že na americkém území nebyla vůbec žádná válka (pokud nepočítám občanskou válku). Jediný boj na americké půdě byl útok na Pearl Harbor (a to ještě byl ostrov).
Ale pokud se pletu tak se omlouvám za historické neznalosti.
A možná že právě to je ta chyba (ačkoliv tohle zní hodně krutě a rozhodně bych jim žádnou válku nepřál), že pořádně neví o co jde.
presne takhle jsem to myslel. oni proste netusi jake to je mit valku ve mestech kde bydli. ne ze bych to vedel ja, ale kdyz slysim jak o tom vypravi pribuzny tak mi to staci.
vim ze to bude znit jako ze souteze o nejakou MISS. ale svetovej mir neni k zahozeni