Vzpomínám si, jak sem měl na počítači OneHalf. To byl virus. To byly časy :-) Nostalgická vzpomínka. Win 3.11 ještě tenkrát...
To znam jak vlastni boty... Je to virak, kterej vyuziva naky diry ve win, nainstaluj si nakej firewall (jestli chces nakej ti poslu), potom zakazes tenhle program (lsass) a updatujes si windowsy ze serveru windows update a bude.
Vy ste pitomci: jeden se pta na chybu a druhy mu odpovi, ze je v linuxech, druhej ze linuxy sou taky deravy dalsi vul tu rozebira gramaticky chyby, o to tu prece nejde?
Seš v*l a úplný mag*r sám, na patřičný thread jsem již odpověděl v předešlých příspěvcích, takže mám právo nachvíli odbočit od diskuze. Navíc to byl smyslný offtopic, jelikož se tu zabýváme bezpečností linuxu. Když jseš tak chytrý chlapeček, nepiš sem offtopic k tomu, že mi odbočujeme od diskuze, protože je tato diskuze passé - byla vyřešena.
No v linuxu se musí najít někdo nebo něco, co nastaví mod na u+x g+x o+x. Jinak spustíš velký houby. Pakliže se najde nějaký exotický tvor, kterej nastaví tohle, pak je všecko možný a za bezpečnost UNIXu neručim :-)).
Kdyz si nekdo cte neci problem, je asi fakt zvedavej ta tyhle debility!
na ty tvoje debility taky nikdo neni zvedavej. moc si nepomoh teda :))
Odpoved na otazku v uvodu padla. Dal se tedy muze rozvijet off-topic, popr. nejaky ten flejm.
Jo 100% vir zkus adware personal