Reklama? Ubožáci!

Původně jsem nechtěl přispět do fóra, protože si dokážu představit, jakou paseku taková porucha dokáže udělat. ALE! Na prozatimní disk jsem přes FTP nahrál alespoň úvodní stránku s omluvou všem, kteří se na mé stánky nedostanou. A ejhle. Webzdarma má sice výpadek, ale na svou reklamu nezapomnělo. Po dobu výpadku byste měli vypnout automat s odkazem na reklamní bannery na uživatelských stránkách. Je to v rozporu s internetovou etikou. A další věc kolem reklamy, mé fan stránky byly sledovány přímo domácím webem klubu, který prezentuji. Za každý den fungování stránek jsem byl díky sponzorům domácího webu ohodnocen $50. Věřte nebo ne, je to tak. Nejedná se o systém, který je na netu známý, sponzory jsou díky geografickému sídlu klubu velké firmy a konsorcia ze Silicon Valley. Proto by mě docela zajímalo, jestli mi bude za dobu výpadku ušlá částka Vámi nahrazena? Těším se na odpověď... squale
souhlasim s tim, ze reklama na prozatimnich strankach by behem vypadku mela byt vypnuta
nevím ale poslední co by mi kdy vadilo je decentně barevně zpracovaná reklama lidí kteří pro mě dělají tolik že si to ani neuvědomuji. A plácat se v tuto dobu s vypínáním a zapínáním zrovna tohoto je opravdu ztrátou času, vždyť je i nyní k disposici víc prostoru než jinde tak o co stále jde. Prosím, když šlo o výpadek celkový, ale tady jsou poskytovány služby které jinde nejsou ani nadstandartní. Je to něco za něco a ten proužek za 10Mb prostoru Vám přijde neetické?
squale: Doporucuju si precist podminky, ktere jsi odsouhlasil:
http://www.wz.cz/podminky.html

Bod 7:
Za případnou finanční či jinou újmu způsobenou ať už funkčností či nefunkčností služby nenese poskytovatel žádnou zodpovědnost.
Za co bys chtel usle penize?Jdi tedy na placenou sluzbu.Za 50 dolacu denne bych se stydel uzivat freeweb.
Presne tak, Jaromire, moje rec.
pan Lenoch: souhlasím s Vámi, reklamní banner mi nevadí, ale v době, kdy jsou mé stránky nefunkční ne mým přičiněním, by měl i poskytovatel respektovat podmínky, které si sám ustanovil. Tím odpovídám i Janě. Já jsem podmínky neporušil. Banner na mé stránce je i přesto, že mé stránky funkční nejsou. Kdo porušil podmínky??? A ještě "bykovi" - jednorázová registrace je platná pouze 14 dní. Můžeš si spočítat, kolik by to "vyneslo". Teprve poté se sponzoři rozhodnou, jestli mě zařadí mezi "associated webs" nebo ne. A pokud nejsou mé stránky funkční, těžko se tam dostanu a neuvidím ani dolar. Se stránkami jsem měl dost práce a ještě neskončila.
Estli se ti tady ten hosting nelibi, tak si muzes jit jinam, treba ti tam budou platit 50$ za kazdej den vypadku! A estli ti vadi jeden reklamni prouzek za 10 mega, tak di do prdele!
2 Jaromir:

Mluvim o tom ze reklama u nekoho na "prozatimnich strankach a ve vystavbe", zvlast kdyz tech webu jsou odhadem tisice, muze vypadat dost nepatricne.

2 byk, 2 squale, 2 jana: taky si myslim ze by si squale mel precist podminky, od freewebu by mne nigdy nenapadlo ocekavat nejakou nahradu. jestli je pravda ze $50 denne inkasujes za stranky, rozhodne bych to na freeweb nesmazil, tvoje blbost.
to squale: vis co? Prijde mi dost neeticky chtit po webzdarma penize za to, ze nefunguje!! Zamysli se nad sebou!! Chtit vytezit z neciho nestesti je ubohost! A vis co? Dost silne pochybuju, ze si z tech stranek vubec neco mel...podle me chces jen vytezit z toho, ze stranky nechodi...styd se!
Souhlasim s Pepou a Azmodanem. Když inkasuje 50$ denně, tak ať si najde web, kde mu to proplatěj, a ať ted´ neplaká na nesprávném místě.
<HTML>> Webzdarma má sice výpadek, ale na svou reklamu nezapomnělo.

ta reklama bezi z jineho stroje, sam jsem ji rucne vypinal (tj. posila se misto banneru pruhledny gif 1x1) ... nebo to nezobrazuje jen mne ?

> Je to v rozporu s internetovou etikou.

huh ?

> Za každý den fungování stránek jsem byl díky sponzorům domácího webu
> ohodnocen $50. Věřte nebo ne, je to tak.

gratuluji, nam nikdo penize nedava - at uz to jede nebo ne, misto toho platime provoz serveru, konektivitu, upgrade hw, cas lidi, kteri se o to staraji, jen naiva muze chtit na tehle cinnosti vydelavat
(samozrejme mame z WZ prijmy nevyjadritelne financni hodnotou ... a takovyhle vypadek nam v tehle hodnote moc nepomohl)

chapu, ze to zni nepochopitelne, ale opravdu s tim nemam problem delat neco zdarma ... aspon do te doby, dokud verim, ze delam neco uzitecneho

za poslednich par dni jsem tu videl dost lidi, abych o tom zacal minimalne pochybovat

> Proto by mě docela zajímalo, jestli mi bude za dobu výpadku ušlá částka > Vámi nahrazena?

doporucoval bych se podivat na nabidku placeneho hostingu, klidne s vami podepisu osobne smlouvu, ze pokud vam to nepujde vic nez pul hodiny v roce, budu vam platit tezke penale .... ale ten provoz by zadarmo fakt nebyl

nebo jsi jen jeden z mnoha, co zkousi co vsechno vydrzim ? ;-)</HTML>
ohledne ty rehlamy .. jako gifka 1×1 to nevypada .. velikost to ma porad "banerovou" ale je uz prazdna.. vypnuta .. mozna ze to explorer zobrazuje jinak .. ale u me v opere je vypnuta .. ale je fakt ze neska dopoledne este fungovala :] .. ale i tak to muze vadit jen nejakejm rejpalkum co nemaj co delat, nemaj ty data zalohovany, sou nervni a doufaj ze se ti to povede zachranit :] ... preju pri tom obnovovani hodne stesti tem kdoz nemaj zalohy .. a Miro .. mej s nima trpelivost :]
to JBS: jo v Exploreru dopoledne fungovala taky, ted uz je to vypnuty
pokud jde o reklamu, tak sem to pochopil tak, ze je to to jeduny co zivi tenhle freeweb. kdyz trochu zapocitam: muzete si vybrat ze 16 domen, z toho 14 ceskych. rocni udrzba jedne domeny stoji 800Kc u ceskych a asi 500Kc u americkych domen. z toho vyplyva ze rocne stoji jenom domeny asi 12200Kc, sakra miro, tohle zaplatis z reklamy??? nebo je cela moje uvaha spatna. pokud neni, tak sem pro zachovani reklamniho banneru...(jen muj nazor)
Je a neni, neplati se jenom domeny, ale i pripojeni serveru, spotreba serveru a v neposledni rade taky HW a lidi, co se o to vsechno staraj... Ale na to ma wz urcite sponzory....
miro

Ja jsem pro,když se taková věc stane,ať se data klidně zahodí.Nahrajem si nový a možná i lepší a hezčí.Alespoň by se vyčistil prostor od nepoužívaných stránek a tak.Tak na co to dlouze obnovovat?Byl bych osobně radši,abych si mohl nové data nahrát co nejdřív,než čekat jestli se to povede obnovit.
No nevim? Podle me je na internetu freewebů jako šafránu a ty který tady jsou tu reklamu mít prostě musejí, jinak by tu nebyli. A težko někdo vyřeší problém když mu odtrhnete přídělel peněz. <b>Squale</b> zamysli si nad tím jesli by si dělal něco zadarmo pro takouvou spoustu lidí, která má u webzdarma zaregistrovaný stránky. Proto bych vás chtěl všechny vyzvat, aby jste na nefungující stránky stejně chodily a tím přispěli na rozvoj freewebů, protože jesliže bude víc takovejhlech kreténů co neuznávají reklamu na internetu. Bude internet bez takových služeb. Jinak to prostě fingovat nemůže.

Děkuju za pochopení.

Prejezd
Prejezde, máš recht.
Reklama tam má své místo, jinak by opravdu poskytování místa na webu zdarma nemohlo být. Prostě se s tím smiřme že to k tomu patří a je to! Mě ta reklama tam také vadila a proto jsme musela udělat úvodní stránku trochu jinou. A taky nikdo nikoho nenutí aby se zaregistroval bezplatně. Zaplaťte si místo s doménou, když vám to tak vadí,a žádná reklama tam nebude.

Zdravím všechny uživatele Webzdarma!

MissCroft - Scream Team