nejlevnější hardware

můj typ - www.abentin.com
Tss..prej nejlevější :P

Např. Celeron D320 - 2096 - koupil sem za 1880,-
<HTML>Ja nakupuju na www.alfacomp.cz</HTML>
Quinix: Celeron D320 za 1880? To už mi přijde spíše jako velkoobchodní cena? :-o

Richard: Jj, Alfacomp pravítkuje, nakupuju v jeho kamenné variantě :)
hanyZ: nejsi daleko od pravdy, ale z velkoobchodu to není :)
Jo AlfaComp, v Ostravě a okolí hodně populární, hodně levná, pořád mají nacpané všechny 3 obchody (v každém se prodává jiný sortiment).
A taky (nechcu ji ale nějak uškodit) má žaloby od zákazníků na minimálně půl roku dopředu ...
<HTML>Tom: Jake zaloby? Je to mozne ale ja o zadnych neslysel.
hanyZ: Z kamenne formy mi to driv vozil znamy, ted to vozi PPL</HTML>
alfacomp je na nic, kámošoj přišla "nová" zničená deska mě zase do*ebaná ramka od tý doby nakupuju v alzasoftu
Já mám zatím s alfacompem zkušenosti vcelku dobré, ale možná to je tím, že nakupuju v kamenné a ne po internetu. Je samozřejmé, že za nižší ceny se v tomto případě platí menší ochotou prodejců řešit stížnosti kupujících a vůbec horším servisem a podporou. Já zatím akorát jednou reklamoval desku. Moc vstřícní nebyli, ale vyreklamoval jsem:)

Alzasoft je už dneska renomovaná firma a tomu odpovídají i vyšší ceny.
Mno tak s reklamací problémy vůbec nebyli v pondělí sem to poslal a v paték bez keců přišla nová
No vidíš, tak co si stěžuješ? ;)
Ty si taky deš do krámu koupit rohlíky abys tam pak šel znova a vyměnil je za jiné rohlíky ? :-)
Já taky s Alfou špatné zkušenosti nemám (když nepočítám to, že mi při reklamaci HDD vnutili jiný typ, podle mě horší, neměl jsem ale chuť se s nimi hádat navíc jsem si nebyl jistý zda je horší...). Jinak mám od nich celé PC a jsem spokojen.

Ale znám člověka, který se s Alfou soudí, protože mu odmítli uznat reklamaci a od něj vím (resp. od jeho právníka), že Alfa má soudní pře na půl roku dopředu.
A znám osobně několik lidí, co měli velké problémy při reklamaci, dokonce třeba dostali výměnou viditelně používaný HDD (resp. pokusili se jim ho nenápadně "podstrčit"). To že třeba "zapomenou" na reklamaci a po uplynutí lhůty (nevím kolik je, jesti měsíc?) odmítají vrátit peníze ale cpou dotyčnému jiný kus, to je zase jiný případ který osobně znám....