Internet explorer na jedno použití.

Když spustím IE (a byl jsem již jednou připojen a odpojil jsem se), tak mi to napíše nějakou chybu, a že IE nelze otevřít a musím restartovat PC. Dost mě to štve, nevíte co s tím? Děkuji
Nepoužívat IE. Zkus třeba mozillu firefox. http://mozilla.org
MLe: Spíš www.czilla.cz :)
To máš fuk ;-)
Pavel: nebo ještě líp Operu.
http://anti-ie.mirrda.net/
Proboha, jen ne Operu.
Petr: Závist?
blahapet: Proč? Ale tvoja vec. Ja operu pouzivam (rok a pul) a je supr.
ja Operu mam ale pouzivam FF, zvyk je zvyk a Opera mi nejako nesadla, ale inak cool browser, FF ale tiez nie je zly (a niektore extensions su pecka ;))
Přejít na něco jiného v každém případě, ale ten I.E. bys měl dát taky do kupy - spustit opravu, ve W-98 se to dělalo v Přid. odebr. programy, v XP nevím. I.E. je nadstavba Win-exploreru a to je vlastně základ grafiky Windows.
Jediné řešení jak opravit IE je skutečně Odebrat program...
FF RulezZz
www.czilla.cz
Nevím proč ne Operu, ale přijde mi, že se strašně dlouho načítá při prvním spuštění. Jinak proti ní nic nemám. Radši FF.
No tak FF neni taky zrovna rychlik při prvním načtení...

Opera má IMHO velkou výhodu v tom, že obsahuje všechny ty blbosti, jako e-mailovýho klienta, RSS štešku a tak... takže je všechno nádherně po ruce...

Kvůli tomu jsem ji používal, pak mě ale (mou vlastní chybou) přestala fungovat a já přešel na FF... a už ho as neopustim... líbí se mi, že existuje mrtě moc těch rozšíření... co chceš, tak to se najde... a na některý sem si už tak zvyk, že při používání IE nebo Opery sem nervózní ;)
No je fakt, že IE je při prvním načítání ze všech nejrychlejší a když nechci dlouho surfovat, tak ho zapínám raději než FF.
>> Opera má IMHO velkou výhodu v tom, že obsahuje všechny ty blbosti, jako e-mailovýho klienta, RSS štešku a tak...
no tak se zameni ff za mozillu a je to...
Nj.. jenže Mozila má teplý oči ;) ...
>>No je fakt, že IE je při prvním načítání ze všech nejrychlejší
nj, ved vsetko co potrebuje je naloadovane, ved aj prieskumnik je explorer.exe
lacop: Jenže samotný IE je iexpore.exe :) Ale je pravda, že Ie je hlavní widlová součást :)

Já bez FF ani ránu, když sem třeba ve škole, kde je jen IE, tak furt mačkám kolečko, aby se mi stránka otevřela v jinym okně :) A ono nic...
místo restartu zkus třeba jenom zrestartit explorer.exe a to takhle: Stiskni Ctrl+Alt+Delete, Procesy, explorer.exe Ukončit úlohu, ano, Aplikace, Nová úloha, WinAdresář, explorer.exe a máš to zresetěný
Pouzivam IE, ale tak nejak poad me vic a vic bavi opera. Firefox dobry je, ale opere je mnohem min narocna a mnohem rychlejsi! :-)
colombo: ale shozenim explorer.exe ti zmizi vsecko ostatni a on se sam znovu spusti. a kdyz ne tak nefunguje ani ctrl-alt-delete... :))
Souhlasím s Petrem, Opera mi je prostě nesympatická, zapříčiňuje to víc aspektů.
skaff>Ty maš co? Linuxy? CTRL+ALT+DELETE Ti nefachčí? pořiď si novou klávesnici. Ale ono když si vypneš explorer.exe, tak on se sám znova NEzapne. Teda aspoň ne mě, s mejma XP Profikama. A jinak ten explorer se dá vypnout i tak, že když dáš Start>vypnout počítač>držíš SHIFT a dáš Storno, tak on se vypne.... Nevim, kde to všude fachčí, testováno jen na XP Profi
skaff: Když ti spadne explorer.exe (sám od sebe) tak automaticky naběhne znovu. Když ho sám ukončíš, tak nenaběhne. A CTRL-ALT-DEL funguje i bez exploreru (testováno před minutou).

Colombo: SHIFT+Storno funguje už od časů Win98.

Souhlasím s milsterem, Opera je mi taky nesympatická, už jenom tou angličtinou.
>Firefox dobry je, ale opere je mnohem min narocna a mnohem rychlejsi! :-)

když nemáš fat32 a spousta humusu v cache :) Jinak na fat32 mi opera nabíhala cca 30s. takže používám FF. Sice je to žrout paměti, no stejně neni zaplej celej den.