Eště mi Notifier nic nenašel, ani po aktualizaci...
Je to jasné, je to propagace aquilly :)
Je to docela zajímavé, aspoň si rozšířim obzory... (při hledání některých informací)
Hm, člověk, který se na internetovém diskusním fóru podepisuje jako PaeDr. Jan Pisálek, PhD, to nemůže mít v hlavě v pořádku.
Ale to je jen takové mé drobné imho. Nemusíte si mě všímat, pouze se posadím do rohu a budu se tiše koukat..
No, vedomostni souteze pro me nejsou, nebot jsem znamy hlupak. A googla pouzivam tak jako tak...
hanyZ - to právě byl jeden z faktorů proč jsem k tomu přistupoval tak nedůvěřivě. Prostě mi to celé připadlo (a pořád připadá) nějaké divné. Ale odhodlal jsem se zkusit to. Btw odpověď posílat nebudu. Připadá mi divné chtít určovat kdo odpověděl správně pokud je položena otázka ve smyslu "Co vás nejvíce zabaví?". (Nevím možná plný počet bodů dostane ten kdo řekne že hledání informací na Googlu....) Pokud to je nějaký psychologický průzkum návštěvníků wz fóra, tak budiž, otázky na to vypadají, ale beze mě.
Já se taktéž schválně tvářím jako omezenec, abych mezi ostatní aspoň trochu zapadl :D Pak se učitelé tváří překvapeně, když na pár trapných otázek v testu odpovím trapně správně ;)
Co se týče psychologického průzkumu, stačí tu chvíli bejt a už člověk pozná, co je tu za individua. Smysl pro legraci a dobrá nálada nám nikomu nechybí, Columbo je věčná lama, hanyZ si hraje s obrázky, Freya miluje morbidní až krvavý humor, ostatní sem tam něco přihodí do kotle… tak na co extra průzkum? :)
Pokud chcete vědomostní soutěž, tak mám pro vás jednoduché zadání:
» Co je smyslem života? «
Enjoy ;)
Heeej! To sem já, Michael Le, soutěž je pravá, PaeDr. Jan Pisálek, PhD. je umělecký méno :D
No jasně a pak že je soutěž pravá když se někdo vydává za doktora.
Michael Le, ten lišák!:)
PaeDr. Jan Pisálek, PhD. šel po chodbě.
"Vždyť to je Michael Le," pomyslel si hanyZ.
"Vždyť to jsem já," pomyslel si Michael Le.
az se michal le ozve z IP ---.dsl.pipex.com, budu tomu verit :)
jinak predpokladam ze to snad neni takova schyza aby se hlasil do vlastniho pruzkumu...
funous: to je dokonale maskovani, wtz.
héej mě nic eště do 2.kola nepřišlo!
funous: zmenit proxy neni problem ;)
héej mě nic eště do 2.kola nepřišlo!>
ještě jsem nic neposílal
Už věříte?
Btw. vede mirrda a ypkis.
Honza alias Ijáček
afin@seznam.cz
Mě by opravdu zajímalo jak se určuje kdo kolik dostane bodů obzvlášť v té (tuším poslední) otázce která zní nějak jako "Co vás nejvíce pobaví?".
Copak na tohle existuje správná odpověď? To se dá najít na Googlu?
Taková otázka má smysl jako nějaký psychologický rozbor, ale pak to nemá nic společeného se "Soutěží všeobecných znalostí" a bodování nedává smysl.
A je psáno, že je hodnocena i metoda zjištění odpovědi a google.cz je výhodou. To se jako má psát jak a kde jsem hledal co znamená aqua? Nebo mám hledat na google.cz proč se počítá obsah trojúhelníku tak jak se počítá když je jasně uvedeno "použijte logické uvažování"?
Celá tahle "soutěž" (zde jsou uvozovky opravdu na místě) je hodně divná.
Nedefinoval jsem, že je povinné používat google. Poslední otázka nemá žádný psychologický charakter, je to prostě bonus, za každou větu odstanete bod.
Platí toto
Nevím + používám google = Vím
Je výhodou používat google, protože v něm lze najít otázky. Nehodnotím, jestli někdo používá google nebo ne.
Další sérii otázek dostanete v neděli.
9) Teorie
?
Teorie čeho? Brambor? Květáku?
Když se neuvede jednotka, samozřejmě se jedná o brambory. To vás ve škole nic nenaučili?
>> přičemž je hodnocena i metoda hledání informací (používání Googlu výhodou)
>> Nehodnotím, jestli někdo používá google nebo ne.
To si trochu odporuje zdá se mi.
And now, something completely different...