přijímací test

>> Dal sem jen 40 ... dneska su moc nasranej a zrychtovanej ze skoly.. :[

ehm, ehm, tady něco smrdí ;)

Jinak, za druhé vysvětlení kostky podruhé dík:)

Ale stejnak nerozumím, proč je u 16 C a D stejné (teda, když pomineme, že vzdálenost teček od hrany je u jednotlivých kostek (konkrétně u 4) trochu jiná)
hanyZ:
>>ehm, ehm, tady něco smrdí ;)
Co se ti nezda? Mel sem jich 5 ze 45 spatne. To _neni_ jak bych si to predstavoval a verim ze bych to svedl lip.

A jak si dosel na to ze je stejny? Ta kostka na obrazku muze klidne byt C, kdyz ju prevratis smerem doleva (petka bude nahore), a pak po vertikalni ose otocis (aby ctyrka nebyla videt), muze tam klidne videt ta sestka a trojka.
Tak pardon, měl jsem celou dobu nějak zafixováno, že max je 42. Takže mi ta reakce přišla neadekvátní.

A samo jsem chtěl napsat C a E, ne C a D. Překlep :-/

Říkám, že jsem zpomalený, nevyspaný a unavený, achich jou
Ted me napada ze si asi myslel C a E... mno, nevim proc by nemohly byt stejne. Pokud se ridis heslem, ze kdyz sou dve moznosti velmi podobne (coz vetsina lidi dela), budes nad tim pravdepodobne dumat, o coz se autori pravdepodobne snazili. Oba vrhy mohou byt provedeny skutecne onou kostkou, tak nevim proc se tim zaobirat.. aspon si usetris imaginarni praci :]
Zase drobna neshoda.

Mno, max je 45, ale nikdo z tech 1200 lidi asi nedal vic, nebo to nedalo tolik lidi, aby to hyblo s percentilem, proto je 42 bodu stovka :)
Mike: copak wo to, jsem si to nakreslila, ale nějak blbě. Nějak jsem se nemohla koncentrovat - je to blbá výmluva, ale ono civět do monitoru, kreslit nesmysly na papírek a mezitím předstírat práci mi dávalo nějak zabrat :-D
Ypkis: s tou kostkou - no právě, když vidíš dvě stejný varianty, tak v tu ránu můžeš vybírat jen z těch zbývajících tří a výrazně se to zjednodušuje, o těch dvou nemá cenu ani uvažovat. Přijde mi že to snad autoři nemohli chtít...
Jinak gratuluju ke 40, mám depku z toho, že jsem to u sebe považovala za docela dobrý výkon, a když vidím že ty jseš z toho lehce znechucen, tak to kalí moji radost ;-)
dis: To by ani nemuselo, na primackach bys dost mozna byla prvni, percentil 99, co chtit...

Jenze ja zku*vil veci ktery sem nemusel a to me vadi.
mně stačí 36, holt jsem retard :]
milster: Mno je nam 15, sme na ZS... za tech nekolik let tech 45 snad dame :]
42
Váš percentil je 100. Znamená to, že jste test vyřešili lépe nebo stejně dobře jako 100% studentů.

(Udělal jsem chybu hned v první otázce :-)
38 zkazil sem uplny hovadiny na prvni tridu..............:-(
No, já mam 32 :)
dělal jsem to jenom do šest ale mel jsem to spravne
srandista XD
Hele a co by se stalo kdybych uhádl ještě jednu otázku? To bych měl 43.
Ale už teď mají všichni co dosáhli 42 napsáno, že jsou lepší nebo stejně dobří jako všichni ostatní (100%). Ale kdybych já měl 43 tak by to byla blbost ne?

Já vím, 43 jsem samozřejmě nedal, jen 42. Ale šance tu byla - stačilo abych si na první otázku tipnul to druhé mezi čím jsem váhal (přiznávám, že první otázku jsem tipoval 50:50).
Samozřejmě čistě teoreticky.
Tom, aby se zvedl max percentil muselo by to dat urcitej pocet lidi. Tak nejak to bude vychytany, jestli se to teda porad generuje dynamicky :]
imho se to negeneruje, ale porovnává se tvůj výsledek s výsledky, kterých dosáhlo oněch 1260 studentů. Kde je vzali nevím, ale je to tam napsáno: "Počet studentů, ze kterých byla vytvořena percentilová tabulka: 1260". A je to tam stejně teď jako ráno, furt stejný číslo. Já se svými 40 body jsem měla percentil 99%, tak tomu rozumím tak, že 99% z těch 1260 mělo horší výsledek než 40 bodů, a když se 42 body máš 100%, tak prostě nikdo z těch 1260 tolik neměl. Což pochopitelně bude stejné pro 43, 44 nebo 45 bodů... Tak tomu rozumím já.
Ta 42ka mě pronásleduje všude. Z tohohle testu jsem měl například 42 bodů. Achjo, život (vesmír a vůbec) je nevyzpytatelný...
imho byla ta tabulka svorena treba minulej rok a treba i z ostrejch zkousek, ted to zverejnili s tim, ze muses srovnavat, jak bys onehda dopadl
Aha to jsem si nevšiml že tabulka je udělaná z 1260 výsledků. V tom případě je jasné, že nejlepší z těch 1260 měl 42, nikdo více neměl.
Ale když říkáš že naše výsledky se tam už neprojeví, tak je ale opravdu potřeba tu větu "Znamená to, že jste test vyřešili lépe nebo stejně dobře jako 100% studentů." chápat jako "Znamená to, že jste test vyřešili lépe nebo stejně dobře jako všech 1260 studentů kteří sloužili pro vytvoření percentilu."
Tom: haha tak to napiš na idnes :D třeba si to opraví :-)
detailisti suxx :)))
Mike > Já jsem se jen snažil pochopit co to vlastně znamená ta procenta. Ta "navrhovaná změna" té hlášky je jen důsledek toho jak mi byl význam procent vysvětlen a jak ho tudíž chápu. Protože právě ta původní hláška mi tam vnášela nejasnosti.
A btw bez podobného zamýšlení se nad něčím (včetně formulace věty) bych nedosáhl na 42 bodů takže detailisti nesuxxx ;-)
Tom: <nic_ve_zlym>no možná kdyby sis hned všimnul tý věty o těch 1260 studentech tak bys měl 43 ;-) </nic_ve_zlym>