Kritika >>> alienzone.webz.cz

Prosim kritiku svejch stranek ... po tezkem natlaku sem se prinutil a presel z tabulek k DIVum :), melo by to fungovat jak v IE tak ve FF. Od minule verze se zmenilo skoro vsechno, barvy, kod, vice sem toho prenesl do CSS. Uvitam i tvrdi kritiku hehe ale ne nak moc :]]]

>>> alienzone.webz.cz
co k tomu dodat.
1.) chybi <h1>
2.) mohlo by to byt vycentrovane
3.) imho by to chtelo trosku vic grafiky
4.) podtrhavat odkazy
5.) zvetsit line-height
6.) <meta name="description" content="Allen's personal homepage"> - ehm?
7.) dopln jeste nejaky keywords, pokud mozno
1) ale je H2 :)
2) no, ale nemusi ne? jeste se podivam, ale spis se prikalnim k tomudle...
3) no, to me taky napadlo, ale nevim co treba :(( jeste popremyslim...
4) oukej, pristi update budou
5) co to je?!
6) ?!
7) oukej, pokusim se
ted sem podtrhnul sechny odkazy krome tech v menu a nastavil bez dekorace pri hoveru...
pak sem opravil ten "bug" ze nebylo videt pismo pri psani do GB...
zmenil sem description...nevim na co si narazel?
Já bych eliminovala tu bílou tlustou čáru všude i to bílé tučné písmo. Líbila by se mi tam jiná - teplejší - barva (tím nemyslím jakože homosexuálskou růžovou, ale třeba oranžovou nebo okr...) Protože na mě to potom působí jako nakreslený křídou a moc jednoduchý... Ale to je jenom můj pohled ;-)
oranzova tam vubec nesedi, vypada to hrozne hnusne, a jaky tucny pismo?! to v tom headeru...mhmhm, nevim nevim, uvidim
ten description neres, to mi ujelo

dal bych sirsi menu: zkus ztlustit pismo a dat tomu vetsi padding (vnitrni okraj)

line-height najdi na http://www.jakpsatweb.cz/css/
OUKEJ, menu udelam az zejtra o tom line hieghtu...jindy =)
Na mym compu (víkendovym) je to písmo gigantický, ale je pravda, že tu mám malý rozlišení... Většinu stránek tu mam nechutně zdeformovanou. Ta oranžová - to je jen můj pohled na věc, ptal ses na názory, tak tady je máš ;-)