http://www.feminismus.cz/fulltext.shtml?x=225378
že by rasismus?
no imho z toho takovej problem dela jenom autorka clanku.
i ta dresa me celkem dostala:))
a tohleto mi zrovna nepripomina paramtry nejake divky jmenem BELINEA 101711:
Displej:
Typ: TFT aktivní matrice
Úhlopříčka: 17 palců
Rozlišení:
Maximální: 1280 x 1024 bodů
Velikost bodu:
0,264 mm
Kontrast:
450:1
Jas:
280 cd/m2
Doba odezvy:
5/16 ms
Frekvence:
Horizontální: 30 - 80 kHz
Vertikální: 56 - 75 Hz
Úhly pohledu:
Horizontální: 140°
Vertikální: 120°
Vstup:
VGA D-SUB
Audio:
2x 1 W reproduktory
Audio vstup
Rozměry:
374 x 370 x 195 mm
Hmotnost:
4,5 kg
Osvědčení a homologace:
TCO 99
:))))))
Jakej rasismus? Nic se nema prehanet, jak z jedne, tak s druhe strany. Nevidim v tom nic neetickyho, vzdyt to diskriminuje kladne. Autorka clanku mele hovadiny.
hehe. feministka už neví, do čeho by šťourla...
Ehmmm..... já teda nejsem feministka... ale k tomu rasismu - já bych řekla, že to "černá sedmnáctka" je trochu blbý. Něco jako studená dvanáctka :-/
Ale jinak ta cena neni špatná, ne? Já se v tom teda nevyznám...
"výrazný rasistický podtext"
Ehm.. Souhlasím se Sojkovcem.
Tuhle reklamu by mohl jako nabídku sedmnáctileté černošky pochopit opravdu jen velmi omezený člověk.
Ta pochybná existence by si taky mohla uvědomit, že se černá dívka nechala zobrazit dobrovolně a vědomě (aspoň tak tedy předpokládám)
Pokud by mě při pohledu na tuto reklamu vůbec napadla nějaká spojitost mezi černou sedmnáctkou jako monitorem a černou sedmnáctkou jako dívkou, tak se tak maximálně usměju, jak jsou nápadití, ale nic víc. Rozhodně v tom žádnej rasismus, diskriminaci či urážku teda nevidím...
Jojo, prostě když má feministka prd co na práci, vymýšlí kraviny, btw já jsem se fakt napřed díval na ten monitor, takže autorka nepíše pravdu. Navíc nevím jak by mohl obchod prodávající elektroniku někdo spojovat s prodejem něčeho jiného jak elektroniky?
Docela si dokážu představit jak bych napsal autorce, že prostě nemá pravdu a ta by mě zahrnula spoustou argumentů, že pravdu má a že jsme všichni posedlí po sexu a vůbec. Mladší odpustí, ale asi už si dlouho nezašukala...
Hele, že odbočuju, myslíte si, že je ta cena dobrá? Já zrovna shánim plochou (hahaha) sedmnáctku... no, může bejt i víc (hehehe), třeba devatenáctka a nemusí bejt černá... :)))
Taky bych chtěl mít na plochý monitor.... Zatím si musím vystačit se svým CRT...
no ja mam radsi devatenactky, jednu mam i doma a tak si nechci na nejakou "ubohou sedmnactku" zvykat:)). Ale jo, lepsi by byla plocha, jenze na tu nez nasetrim:))
Já mam plochou sedmnáctku, je bílá a jsem spokojenej. Sice je CRT ale oči mi prozatím nezkazila :D
taky si zatím na své 20" EIZO moc nestěžuju...
já mám obyč 17" CRT, a vidim líp, než dřív:-)
Jeste predevcirem jsem mel CRT 15'' (1024x768 32bits per pixel @ 85Hz) a pohoda.
Pořádnou 15" taky nepohrdnu, ale nejakej 10 let starej šunt s TCO 91 ..
Muj bejvalej monitor ma TCO '95, afaik...