"podivné hodiny"

No, už dlouho jsem se na to chtěl podívat, ale furt se mi do toho nechtělo, tak jsem to předhodil vám. To jsem ale, co?
No, teď (15h ukazují 23h).
Třeba nám tyhle hodiny chtějí sdělit něco důležitého. Třeba je to maskovaná forma inteligentního života (jako my všichni - také moc inteligentní nevypadáme).
Já hlasuju, aby hodiny dostaly dovoleno odejít domů, do věčných hodinových lovišť, do prdele, kamkoliv... prostě OSVOBOĎTE HODINY! SVOBODU HODINÁM! JO!JO!JO!
<MS PR>
Jsou to nove inteligentni hodiny od firmy Microsoft. Meni zobrazovane casove pasmo podle narodni prislusnosti pozorovatele. Detekce narodni prislusnosti jeste nebyla uplne dokoncena, na zdokonaleni se velmi intezivne pracuje. Problem take nastava pri vicetnem publiku pozorovatelu. Hodiny maji vestaveny senzor zjistujici vzdalenost pozorovatele. Blizsi pozorovatel ma vyssi prioritu, tj. cas se zobrazi nejprve jemu, pak postupne dle vzdalenosti dalsim pozorovatelum. Nicmene stale se jedna o betaverzi, system obsahuje spoustu nedoresenych situaci. Tyto jsou nejtypictejsi.

Seznam dosud zjistenych nejcasteji se vysktujich chyb:

KB0000: Funkce COLOR-EYE casto zamenuje cernou a cervenou barvu oci.
KB0001: Funkce COLOR-SKIN zamenuje ceskeho Roma za vychodniho pristehovalce, coz ma za nasledek nespravny casovy udaj.
KB0002: Funkce BRAIN-CRACK-NATIONALITY-DETECTION dosud nespravne funguje u nekterych lidi, coz muze byt zneuzito k zavedeni skodliveho kodu do hodin vycvicenymi hackery a tim padem spatne funkci. Proti tomuto systemu jsou zcela odolni termiti, nekteri policiste (viz chyba KB0003) a rytiri Jedi (s Radou rytiru Jedi uzavrela spolecnost Microsoft bilateralni smlouvu o vzajemnem neskodeni).
KB0003: Funkce BRAIN-CRACK-NATIONALITY-DETECTION se ukazala neucinna na nektere prislusniky Policie CR. Dotaz BRAIN_CONNECT() zpusobil preteceni pametoveho zasobniku a treti osoba (tzv. utok muze uprostred) mohla tento stav vyuzit k zavedeni skodliveho kodu. Tento problem je jiz vyresen pridanim chyboveho kodu 404, staci nainstalovat prislusny patch.

</MS PR>
UFO!
Ušlapaná foukací ok(t)arína?

Copak policisté, ale jmelí! ;)