Brňáci

A mám ho najít, nebo mi ho prozradíš?
Co dneska? Nemá někdo žízeň?
ja jo a velkou, ale do Brna se urcite dneska nedostanu:(((
Nic, kdybyste náhodou někdo měli žízeň zavolejte na mé telefonní číslo. Odcházím.
Co v ponděli? :-D
Dneska bude hnusné vedro. Pivo vás zachrání! (Slova prorokova)
A ja mam zase vymluvu :) Zitra zase pisu. Takze NO.
Pivecko mi muze pomoci, ale lepsi je mrazak.
MzM:

Jak je takovýhle vedro, žízeň mám permanentně celej den.
No, vypadá to, že kritická vedra jsou za námi... Já se prakticky od lavičky pod slunečníkem a sklenice neodlepila a s jakým výsledkem? Značně negativním :-/
Že by nevhodný pitný režim?
Bezpochyby značně nevhodný :)
co zitra? mozna... bych se zajel rozloucit na 4 mesice s brnem ;-) ale jeste nevim... kdyby se seslo vic lidi, tak aji bych sel... zkuste me prekecat nekdo, nebo se nerozhodnu a zustanu doma :-D
Jdi!
běž, chlapče, běž...
Toni, já jdu. Já jsem pro každou špatnost. Ale určitě po 17h. Ještě navrhni kde.
premlouvejte prosim pouze ti, kteri se taky dostavite ;-)
kde? kde... copak ja vim? ja to v brne neznam... nekdo neco vyberte, kdo se tam vyznate :-)
jo ale zas abych se dostal taky domu, sakra prace...
Nó, to řikáš brzo! Víš, kolik sil mě stálo napsat tu větu?! Ále, to je marný... tady se člověk prostě nezavděčí... :)
teda! vy mi to vubec neulehcujete jako! tak kdo se dostavi? kdyz uz se tam potahnu tako dalku, tak aspon tri at se sejdem ;-)
Tož já bych se dostavila, ale momentálně vlastním papírek s názvem Legitimace práce neschopného pojištěnce, tudíž se nemůžu hnout na krok, poněvadž nemám ani vycházku :-(
Takže bohužel... (a já bych zrovna tak ráda šla ach jo)
No, já budu po 16h se svou drahou polovičkou na Mendlově náměstí, tam je taková prima zastrčená hospůdka, tak tam?
blby, ale bohuzel mi do toho neco vlezlo, takze se nemuzu dostavit :-/
No jak tak koukám, tak Brno asi není vhodným místem pro setkání wz. Ne a ne se zadařit, aby se někdo vůbec sešel :-D Copak tu jsem jen já a MzM?
Sou to salati...
Tak přijeďte do Prahy a uvidíte, co je to pařba... :)))