projevení změny stránky a poté i kritika

Huh. Říkal jsem si: "Zas tak blbej nejsem, abych se neptal, kdy se změna stránky projeví". Ouha, musim se na to zeptat. Třeba teďkon sem nahrál CSS soubor kde jsem změnil barvu pozadí. Ono ale nic. Když zadám cestu k CSS, tak je tam pořád stejnej, Refresh nic, ani smazání Cache(kejše). To samé s Indexem, potom s CSS znovu. Teďkon to bylo třebas hned...

jinak můžete začít kritizovat, co bych měl vylepšit.
POZOR: občas to bude vypadat jinak, než teď, protože budu provádět úpravy;-). Jinak to je zatim úplně první barevná verze týhle verze webu:-)
Ano, barevná je. Ale jen díky WZ reklamě. :|
já se pokoušim najít nějakou užitečnou barvu (byly tam jiný, ale ty se nehodily) ale pořád na žádnou nemůžu najít...
design je moje slabá stránka...
To zvládneš. Já teď ( = 5 měsíců) taky chystám překopávku webu :)
Adobe Photoshop je už 7. nejpoužívanějšim programem pod mym uživatelem:-). Vede ICQ5 s Dreamweaverem (v tom to píšu, barví syntaxi a když potřebuju input, tak si ho tam wysivyguju, protože já inputy neumim:-D nebo wysivyguju jiný věci, ale PHP opravdu ne s základama HTML:-))
2ondraster: já taky dělám v dreamweaveru a je to nej program.
abych se s tim nemusel psát s těma nejpoužívanějšíma(pokud má někdo zájem;-)), udělal sem screena;-)

http://ondraster.czweb.org/img/start.gif
2ondraster: já napočítal že je 8.
já potom taky. Sem "myslel" že se mi jich zobrazuje 10 + Notepad, kterej tam nesmíš počítat, ten je u mě navrchu vždy.
Je moje domněnka, že se VB.NET moc neujal, správná? U sebe mám sice oba, ale používám jen VB6... ale ne tak často, jako třeba VC++.NET :))
Já zkúšal i VB 2005 Beta 2, ale to chce Win2k se SP4 (asi), nebo Win XP se SP1 (v návodu je SP2). Proto hledám jeden návod(nenápadně si pohvizdující smajlík). Nebudu zde psát jaký, akorát vím, že kámoš ho už udělal a jede to:-)
Já si na tom moc nepotrpím. Podle mě nejde příliš o verzi jazyka - ta se liší nejčastěji pouze velikostí vytvořeného strojového kódu aplikace "Hello World" (která neustále vzrůstá). Pak bývá v nových verzích i pár kosmetik, co se týče GUI orientovaného programování a nějakých DLL exportů, ale to je asi tak vše. Když chci céčko, dělám v céčku, to se moc nemění, mění se max. hlavičkové soubory windows apod.
No, ten nápis Ondraster je trošičku veliký... :)))
dodělal jsem CSS a tam jsem měl nastaveno 750px, ve Photoshopu taky a sem pak tam dal akorát <img> a on ten obrázek byl o kus větší, tak sem zvětšoval až pak to konečně načetlo správně CSS (předtim se pořád zobrazoval starý CSS a to tam byl nový!) a už sem to nechtěl pokoušet...
ondra: Prosimtě mohl bys psát míň chaoticky? :) Např. s normálním slovosledem? :) Ale je pravděpodobný, že bych to nepochopila ani pak... :) Já měla na mysli to, že ten nápis je na to, jak je jednoduchej, trochu velkej. Já bych ho zmenšila a něčim ozvláštnila...
ja nejsem na kresleni, tudiz po mne kresleni ani design nechtejte....

překlad: Když jsem dopsal CSS, tak jsem u DIVu obsah nastavil 750px. UdĚlal jsem si "logo" s také 750px na šířku. Jakmile jsem ho lae vložil do HTML souboru, bylo o kus větší, než by mělo být. Změnil sem to na 760px (v CSS), nahrál přes FTP a ouha, soubor se nezměnil, ať jsem Refreshoval, jak jsem chtěl. Změnil se až pochvíli a nejlepší mi přišlo 780px a to pak už zůstalo konečným.
Tak: mám ještě jeden dotaz:

Proč nefunguje toto?:

RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^$
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http://(www\.)?ondraster.czweb.org/.*$ [NC]
RewriteRule \.(gif|jpg|jpeg|png))$ http://www.ondraster.czweb.org/stop.gif [R,L]

Akorát to vyhodí error 500, chyba na straně serveru...
ne ze bych se v tom vyznal, ale tak mi prijde, jakoby tady (gif|jpg|jpeg|png)) byla zavorka navic...
ja se v tom taky nevyznam:-))) sem to nekde cmajznul:-D. Jinak: prave sem dopsal lepsi verzi BLOGu, takze to bude zmena (a dost velka, davam to do mysql)
co řikáte na tohleto? BLOG byl upraven: http://ondraster.czweb.org/weblog-pokus/

vyzkoušejte:-)
Není to ještě hotový a odstraň si validační ikonku HTML, nebo si sprav kód.
ježiši, co se s tim stalo?
uff. jenom mi zblbo formátování, protože sem něco v phpMyAdminovi upravoval text a nechtélo se mi tam logovat. Ty validačný chyby vznikly, jakmile jsem tam dal logo a odkaz.
Tonik>>díkes, funguje

Při validaci mam tuto chybku:
an attribute value literal can occur in an attribute specification list only after a VI delimiter

co to znamená? Já to nepochopil...