Oplatky

http://markovo.wz.cz/blog.php?p=17
Krása... humor, vzrůšo, poetika... :)
Jojo, to mě tak občas něco napadne, že by se dalo zapsat. Akorát, internetu doma nemaje, většina takovýchto nápadů zapadne, tak aspoň něco.
to sem nepochopil... :(
Ijáček, to nevadí. :-)
Jo to se stava i ostatnim. Nekdo nekam zabali darky, a pak nevi kam to dal. Az po pul roce (v lete) to najde. I mne a rodine se to parkrat stalo.
Hm, nevím no. Že by ten článek byl až tak moc zajímavý.
Btw nic ve zlém (mi je to šumafuk), ale děláš si pěkně nenápadně reklamu na své stránky Marku.
A o čem asi blogy jinak jsou? Nejsou ničím jiným, než výlevníkem a zviditelňovačem :D (nic proti blogům ;-))
No právě proto jsem blogy nikdy úplně nepochopil, proč jsou teď najednou tak populární a každý ho prostě musí mít. Kdo má webovou stránku bez blogu, je out.
Já jsem out, souhlasím :) Já nemám blog, já mám chlív, navíc ještě silně neaktuální.
Tak mě napadá, Marku, proč si oplatky nekoupíte až v čas potřeby, to jest před Vánocemi. Pak by odpadl problém se ztrátou a opětovným nalezením. Vedlejším produktem by bylo zbavení se hmyzu, jež by tím přišel o stravu.
Hmyz by nepřišel o stravu, ale začal by si dělat chutě na čelny domácnosti. V tomto ohledu je sušenka užitečná.
Já myslel, že je Marek sežral sám.
Marek není hmyz.
ROFL! A co když ano? Třeba Vilík od včelky Májy?
Pak to potěš pámbu.
Tom, jasně že reklama. A nevidím proč nenápadně... Tak prostě mám někdy pocit, že by to mohlo zajímat i ostatní. Je v tom asi trochu exhibicionismu.
doktor: hehe, já nejsem hlavní zásobovač, já to jenom tiše sleduju.
Nípal, podívám se, jestli nejsem hmyz... Si musím vzpomenout, jak se to pozná. Vnější kostra? Tu housenky nemají... Hmm, zkusím google... Dám vědět.
Takhle se přeci chovají všechny věci, je to jediný způsob pohybu, který zvládnou, tak bychme jim to měli dopřát a odpustit.
Zdenek, já jsem ty oplatky nijak neomezoval... Heh, ale přečetla si to i má drahá polovička, dozvěděl jsem se zajímavé věci. :-D
Marek, v tom případě se dívím úsměvu Tvého smajlíka na konci. Nebo tím snad chceš říct, že to pochopila, zasmála se a slíbila, že další oplatky kupovat nebude nebo že je nakoupí až v předvánočním shonu?
Jak to bude s tím kupováním netuším, ale zasmála se.
To je tím, že je ráda, že už nemá dlaždičky v koupelně. S oplatkama to nemůže mít souvislost;-)
:))) Prostě Marek je typický užitečný muž v domácnosti... pohybuje se někde mezi koupelnou a špajzem, zajímá ho hmyz, humus a hniloba a rád demoluje věci...
Laura, jo, celkem výstižné... :-D Ještě mám na zahradě barel, do kterého jsem krompáčem udělal vespod díry, aby lépe táhnul vzduch a používám ho coby vysokoteplotní spalovač bordela...
Muž se nepohybuje mezi koupelnou a špajzem. Koupelna jej vůbec nezajímá a do sprchy leze pouze pod podmínkou, že v ní nebude sám, ale s drahou polovičkou (či jakoukoliv jinou polovičkou). Muž, pokud se pohybuje, pak je to mezi gaučem a ledničkou. Většinu času ale chlastá pivo a sleduje z pohodlí svého gauče fotbal v televizi.