Jak ho vytrestat?

Zdary vši!

Stala se mi taková věc: vyhlédl jsem si na bazar.mobilmag.cz jeden inzerát nabízející novou Nokii 6230i za necelých 6 táců. Jako kontakt tam byl uveden mobil. Zavolal jsem na něj a po několika pokusech se ohlásil nějaký mužský hlas. Po zmateném rozhovoru vyplynulo, že mobil je stále na prodej, ale pouze v případě, když zhruba do tří hodin od našeho rozhovoru dovezu peníze do Litvínova.

Cena se mi zdála natolik atraktivní, že jsem nelenil a vyrazil rychle z Plzně do Litvínova. Abych to zkrátil: dorazil jsem do L. a začal vytáčet dotyčné číslo - měl mě pak navést k sobě, kde by došlo k prodeji. Strávil jsem na okraji Litvínova hodinu a půl a každých 5 min vytáčel, leč nikdo už mobil nezvednul a to se děje dodnes.

Byl jsem samozřejmě naštvaný. Ale asi bych to pustil z hlavy nebýt toho, že za pár dní se objevil znovu ten samý inzerát. A to dotyčný tvrdil, že ten den odjíždí na dlouhodobé školení někam do Anglie! Tentokrát je jako místo bydliště uvedená Praha. Našel jsem dokonce podobný inzerát v internetové Annonci. Takže si z toho vyvozuji, že si milý pán jen tímto způsobem dělá z lidí legraci!

Mám jen to mobilní číslo, Litvínov i Praha můžou být a asi i jsou smyšlené. A tak se ptám: existuje nějaký sms program, který dokáže vrhnout jedním rázem takové množství smsek na ono číslo, že dojde k zavaření mobilu? Existuje nějaká jiná možnost potrestat ho? Poraďte, please, ať ta hyena nenapálí další šuspíky!

Odkaz: http://bazar.mobilmag.cz/ad_detail.asp?c=200001006&r=100001001&ad_np=1&id=1583037&npv=1&sk=0&partner=0
hm... jasně že se dá poslat hafo sms... ale mobil mu to neodpálí... spíš bych mu dala třeba falešnej inzerát do nějaký lechtivý rubriky nebo že prodává metrák uhlí za 5kč a tak...
No, kdysi jsem takového něco dělal. Každou hodinu vedne vnoci asi měsíc to posílalo připravený text na n čísle dle seznamu. Ale to bylo klasickou poštou v době, kdy to ještě šlo. Dneska to není tak jednoduché. To by mohl člověk zneužít. Ale inzerát s jeho číslem, jak radí laura není úplně od věci. Akorát myslím, že na uhlí už moc lidí nechce. Jednou mi kdo si volal, že teda koupí ten traktor. Ale to byl fakt omyl....
Nj při koupi přes inzerát musí člověk čekat holt všechno. Nám se přesně tohle stalo loni, když jsme si chtěli koupit auto. Taky jsme zavolali na inzerát a domluvili místo setkání. Dojeli jsme tam (z Brna skoro Břeclavi - no asi jsme najeli trochu míň) a začalo to samý - vytáčeli jsme a vytáčeli, ale nic. Nijakou pomstu jsme ale nepodnikli, i když nás to teda fakt děsně štvalo a též jsme na to mysleli. Nakonec, až jsme auto přece jen koupili (v bazaru), tak si říkáme, že všechno, co se nám při hledání auta stalo (u jednoho jsme např. po příjezdu zjistili, že má novej lak, tak jsme se ptali proč - prej na něj spadl strom...), bylo znamením, že toho diesla ale fakt kupovat nemáme... ;-)
Já jsem z Litvínova, odpoledne mu zavolám. Schválně, co řekne ;-)
-> Michael Le: to bys byl zlatej! Hlavně se pak pochlub, jak si dopadnul!

A pokud někdo víte nějaký odkaz či název na ten sms-prográmek, tak dejte vědět, díky!
Ja ho mam ten SMS-bomber, ale nevim, jestli bude jeste v tuhle dobu fungovat.
Jó jasně, to bude hustý :D:D:D
Já mam SMS Posílač, ale jestli má ten dotyčnej T - Mobile, tak si neškrtneš :(
Ale kdyby měl Oskar nebo Eurotel ..
Fíha :D
Koukám že se tu kuje pěkná pomstička ;-)
To doufám ..
Takový s prominutím zmrdy bych střílel :-!
Jestli se to povede, i já ucítím jisté zadostiučinění :-) Škoda že ono číslo už asi nikde nevyštrachám...
Tož díky všem za morální podporu:-)

Jeho číslo je 720 369 130. Ani nevím, co je to za operátora...
eurotel, jen do nej dejte mu co proto :))
jojojojo!
Brzy si změní Simku ..
Já bych navrhoval - Každej webzdarmák co si to přečte, poslat 10?20?50?100? SMSek (podle toho jak soucítí s danou osobou) ...Cheche
-> Michael Le: tak jak to dopadlo? Dovolal ses?

Pořád ve skrytu duše doufám, že to všechno byla třeba nešťastná shoda okolností, že třeba cestou ke mně ho srazilo auto nebo unesli mimozemšťani a on nemohl vzít moje volání :-) Takže dokud to nebudu mít na 100% potvrzené, tak tu pomstu nechci spouštět...
Bajda nemas link na ten SMS posielač ? pridal by som sa :)
Nebere to.
SMS Bomber:
http://www.google.com/search?hl=cs&q=SMS+Bomber&btnG=Hledat&lr=lang_cs
;-)
SMS posílač je jednoduchý serverovský script.
<?
@mail("+420XXXyyyzzz@sms.eurotel.cz","a","Ty...,podelavam ti mobil","From: Nikdo <zfalsovana@adresa>");
?>
Tohleto dej na úvodní stránku.
On je takový problém:
umístíš-li to na webzdarma, odešle se mu to max. 10× za hodinu.
Podobně je to i ostatních hostingů. Všechny mají pravděpodobně podobné omezení a proto je odeslání 1000 SMS vyloučeno.

100 SMS by šlo, ale mobily se Symbianem (tedy alespoň tuším, že má Symbiana) umí mazat všechny SMSky naráz. Do mobilu se mu IMHO vejde maximálně 50 zpráv. Takže stačí, aby si vypnul zvuk, počká, až se mu ty SMSky nashromáždí a pak je smaže.

Navíc ani není podložené, že je to podvodník.
Michael Le:

okrem toho na Symbian mobily existuje app. ktora dokaze blokovat spravy a hovory od istej osoby
no ale když mu sendnete 100 000 SMS tak teda nevim :D:D
Hahah já mu taky zavřim zmetkovi
Jak to teda dopadlo ?
Bajda: Vzali se.