blbost, nebo pravda?

na dc++ jsem stáhnul tohle, ale nějak se mi tomu nechce věřit... IE stejně nepoužívám, ale stejně by mě zajímalo, jestli je to teoreticky možný:

Přináším vám skvělý tip (lépe řečeno bug) na zrychlení prohlížení v operačních systémech Windows 2000. Jedná se o opravu chyby, kdy při standardní konfiguraci systém Windows 2000 prováděl hledání sdílených souborů pro Plánovač úloh. A to se projevilo až 30 sekundovými prodlevami při prohlížení sítě a hledání sdílených souborů, protože Windows se snažili najít i vzdálený počítač obsahující soubory pro Plánovač. Ačkoli je tato oprava původně určena jen pro uživatele touto chybou postižené, i ostatní pocítí výrazné zrychlení při prohlížení jak internetu, tak i samotných Windows, protože systém už nadále nebude hledat naplánované úlohy. Zde je návod:

Otevřete Registr systému a přejděte do:

HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows/Current Version/Explorer/RemoteComputer/NameSpace

V této větvi najdětě klíč:

{D6277990-4C6A-11CF-8D87-00AA0060F5BF}

a vymažte ho.

Tento klíč instruoval Windows k hledání naplánovaných úloh. Pokud chcete, exportujte tuto větev a zajistěte si tak případnou budoucí obnovu tohoto klíče. Tato úprava je tak efektivní, že nepotřebuje restart systému a vy se tak můžete téměř okamžitě přesvědčit, jak moc zrychlila prohlížení.
haló, haló...

to jste snad všici usli, nebo co?
Zkusils to? Jestli to funguje, tak je to pravda. A z toho jak na to koukám, to nevypadá nijak zákeřně. Spousta věci ve win se dá ovlivnit registrama...
radši nezkusil... :) já měl strach, jestli to neni nějakej "rádoby" návod, ale ve skutečosti bych posral comp... na co by mi to vlastně bylo, když používam FF, ale já to spíš chtěl vědět pro zajímavost...
já bych se toho nebál...
Fakčí to, alespoň teda na té mojí plečce jo...