Bedna od whisky

http://www.neviditelnypes.cz/clanky/2005/06/44238_0_0_0.html
jako jo... pěkný, ale fascinuje mě jedna věc... všichni až na pár výjimek máte widle a machrujete jak je Bill blbej atd atd... tak proč je teda všichni používáte?
blahapet: zajímavý
pú: ty používáš co? asi wokna. tak proč to sem píšeš?
odpověď pro půa: Protože prakticky všechny programy co používám (teda až na Dreamweaver) sou jenom na Windowsy...
Jakub: Ale já si o Blillovi nemyslim, že je blbej... prostě si to všichi přiznejte - prostě mu závidíte jeho prachy... nic víc, nic míň... já s ním viděl jeden rozhovor v televizi a podle něj se ukázalo, že je to docela moudrý člověk... BTW mam Widle i Linux... :)
pů: jakej použiváš? mandrake nebo billův red hat?
debian...
... a já taky viděl Billa v televizi - audience u prezidenta Klause - a podle jeho chování (rozuměj chování B.G.) se ukázalo, že je to docela křupan... s rukama v kapsách a zahalekáním "brý ráno" se hrnul k V.K. a jeho chování komplexně bylo poněkud nevhodné k dané situaci... BTW mam jen Widle... )-::-)
nj jenže on si to může dovolit :))
Jako kdo má prachy, tak se může chovat jako křupan, jo? No fuj! Já jsem Billa v televizi sice neviděl, ale sympatické mi na něm přijdou jenom ty jeho peníze. Jo, že je uměl vydělat, to je machr. Ale tady to taky končí.
Widle používám, protože musím. Když se na to člověk podívá, tak to zas až tak strašný OS není. Tedy od NT nahoru. 9x je na hraní.
Do win ani do lin moc úplně moc nevidím, ale dost, abych mohl srovnávat. Každý má své výhody i nevýhody, o tom už byly napsány tuny textu. Na win mi vadí, že hlásají, jak je všechno jednoduché, jak se to dá udělat kliknutím. Vychovává tak sadu uživatelů, kteří jsou pak ochotní (bohužel) tvrdit, že problémy se řeší přeinstalací systému/daného programu. Tohle je podle mě až poslední záchranná brzda, ale ve win zcela běžná praxe. Za ty roky, co provozuju linux jsem ho potřeboval jednou přeinstalovat, protože jsem nedbal varovných hlášek chkfs a docela hezky jsem si odpravil fs na disku, jinak nebyl důvod něco jako reinstalaci systému dělat. S win je to u mě podobně a děsím se chvíle, kdy to budu muset udělat. Než jsem do toho linuxu nastrkal zpět všechno, tak jak to bylo, tak to bylo asi 14 dní práce. Fuj. No nic, už mi to moc kecá...
já ho viděl Na plovárně s Markem Ebenem... pochybuju, že někdo z vás by cpal takovejch milionů na dobročinný akce.
mít ty prachy tak klidně ..
proč mu řikáte pů, když je Ijáček? To je velkej rozdíl... pů je debžon :)
jo! jistě! BTW je Pú a ne Pů... ale co vy drnové o tom můžete vědět, že?

Laura: dík za zastání!